SDE yhteistyössä

Turun Kaupungin kanssa

Tule Harrastamaan Tanssia

Ilmaiseksi – SDE:n ja Turun Kaupungin yhteistyössä järjestämät tanssitunnit turkulaisille 13-17-vuotiaille uusille tanssiharrastajille!

 

SDE:n ja Turun kaupungin yhteistyössä toteutetut tanssitunnit pyrkivät kannustamaan turkulaisia 13-17-vuotiaita nuoria löytämään uuden harrastuksen tanssin parissa. Sunnuntaisin pyörivät matalan kynnyksen tunnit, Dance Fusion ja Break Dance, tanssittavat nuoria koko 17 viikon mittaisen syyskauden ajan veloituksetta! Tanssitunnit tarjoavat turvallisen ja kannustavan ympäristön tanssiharrastuksen aloittamiseen. 

 Tuntien tarkoituksena on opettaa eri tanssin tyylilajien saloja rennolla ja hauskalla otteella. Tunneilla pääset oppimaan mm. lajiominaisia perustekniikoita, rytmiä, ilmaisua ja koreografioiden sisäistämistä.

Tule mukaan nauttimaan tanssin, liikunnan ja musiikin riemusta! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi pikimiten. 

LAJIVALIKOIMA

3

DANCE FUSION

Tervetuloa Dance Fusion -tanssitunnille! Tämä monipuolinen ja mukaansatempaava tunti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa eri tanssilajien maailmaan matalalla kynnyksellä. 

Dance Fusion -tunneilla tanssitaan mm. show, disco, street ja commercial -lajien parissa. Viikottain kiertävien ohjaajien johdosta tunnit ovat vaihtelevia ja tuntimateriaali monipuolista koko syyskauden ajan. Tunnit ovat suunniteltu siten, että jokainen voi osallistua matalalla kynnyksellä ilman aikaisempaa tanssikokemusta.

Tunnit pitävät sisällään kevyen lämmittelyosion, lajikohtaisia salinpoikkiharjotteita sekä loppukoreografioiden harjoittelua.

 

Dance Fusion tunnit sunnuntaisin kahdessa eri ikäryhmässä:

Sunnuntaisin klo 15:00-16:00 Dance Fusion 13-14v 

Sunnuntaisin klo 16:00-17:00 Dance Fusion 15-17v

BREAK DANCE

Tämä mukaansatempaava ja erityisen kannustavan ilmapiirin omaava tanssitunti vie sinut suositun break dancen maailmaan! Tunti yhdistää monipuoliset akrobaattiset lattiatyöskentelyt ja lajiominaiset liikesarjat mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi, josta ei hauskanpitoa puutu. Tunnilla jokainen voi harjoitella ja edetä turvallisesti omalla taitotasollaan – Lajikonkari Samppa luo ilmapiirin, jossa jokainen tuntee takuulla loistavansa.

Tunnit pitävät sisällään kevyen lämmittelyn sekä lajiominaisten liikkeiden ja liikeyhdistelmien harjoittelua. 

Tunti on suunnattu uusille break dance -lajin aloittaville 13-17-vuotiaille turkulaisille tanssijoille. Tunti järjestetään sunnuntaisin klo 17:00-18:00. 

ILMOITTAUTUMINEN

   Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa uusi tanssiharrastuksen aloittava 13-17-vuotias turkulainen nuori. 

  • Mitä maksaa?: Tunnit ovat ilmaisia! 
  • Ajankohta: Syyskausi 2024, pitäen sisällään 17 tanssiviikkoa. Kauden ensimmäinen kerta on 18.8.2024. 
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com. Ilmoitathan       sähköpostissa seuraavat tiedot: Tanssija nimi, syntymäaika, osoite, huoltajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Kauden päätös: Kausi päättyy joulunäytökseemme, joka järjestetään joulukuussa. Näytöksen päivämäärä tarkentuu myöhemmin.
  • Tunneille on rajallinen määrä paikkoja, joten varaathan paikkasi pian! Täytämme tunnit ilmoittautumisjärjestyksessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!