Ajankohtaista

SDE:N SYYSKAUSI STARTTAA JÄLLEEN 19.08.2019!

Riemun ja tanssintäyteiten syyskautemme alkaa uuden lukujärjestyksen mukaisesti 19.08.2019!Valikoimastamme löydät tanssitunteja kaiken ikäisille- ja tasoisille tanssijoille.  Uudet iltaryhmiä koskevat lukujärjestykset löydät aikataulut-välilehdeltä. 

Myös ilmoittautuminen on tunneille on nyt auki. Tunnit tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan oman paikkasi pikaisesti! 

Autamme mielellämme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan tunnin, joten otathan rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme! :)

Ilmoittautumiset osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com.

SDE:N VÄKI TOIVOTTAA SINUT TERVETULLEEKSI SYYSKAUDELLE 2019!


STUDIO DANCE EFFECTIN KESÄLEIRI SAAPUU JÄLLEEN!

Ilmoittaudu nyt mukaan riemukkaalle ja suuren suosion saaneelle SDE:n kesäleirille! Leiri järjestetään 4.6-6.6.2019 klo 12.00-16.00 välisenä aikana ja on suunnattu kaikille 7-12-vuotiaille jäsenillemme! 

Luvassa on paljon tanssia, pelejä ja leikkejä sekä tietty hauskanpitoa! Sään salliessa olemme myös ulkona, joten varaathan ulkoiluun sopivat vaatteet mukaasi. Tanssijoiden tulee varautua leiriin myös omilla eväillä. Tanssikoululta löytyy tarpeen mukaan jääkaappi, pakastin ja mikro.

Leirin hinta on 60€/tanssija, erilliset päivät 25€/tanssija.

Ilmottaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com tai tanssikoulun ilmoitustaululta löytyvään listaan. 

Nähdään kesäkuussa! :) 


STUDIO DANCE EFFECT KEVÄTNÄYTÖS 2019

Studio Dance Effectin mukaansa tempaava kevätnäytös tanssitaan Turun Konserttitalolla helatorstaina 30.5 klo 16.00 alkaen! Lippuja saa ostettua ennakkoon tanssikoululta 29.4. alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-19.00, sekä näytöspäivänä ovelta klo 15.00 alkaen. Lipun hinta 15€/hlö. Sylivauvat eivät tarvitse omaa lippua.

KEVÄTNÄYTÖKSEN KENRAALI tanssitaan tanssikoululla 28.5.2019 klo 18.00, johon osallistuu kaikki näytöksessä esiintyvät ryhmät ja tanssijat. Tanssijoiden tulee varata mukaan erillisellä infolapulla ilmoitetut näytösvaatteet. Kenraalin arvioitu kesto on 2h, nuorimmat ryhmät (alle 8v) tanssivat kenraalin alkupäässä ja
vapautuvat noin klo.18:45. Lopullinen esiintymisjärjestys selviää myös kenraalissa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä näytökseen liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse valmentajatsde@gmail.com. 

TERVETULOA MUKAAN IHASTELEMAAN  UPEAA KAUDEN PÄÄTTÄVÄÄ SHOWTA! :)


TALVILEIRI 19-20.2.2019

Ilmoittaudu mukaan talviloman vauhdikkaalle tanssileirille. Leiri järjestetään tanssikoululla tiistaina ja keskiviikkona klo 12-16 välisenä aikana. 

Tanssileiri on avoin kaikille jäsenillemme, ikäsuosituksena 7-11-vuotiaat. Luvassa on paljon tanssia, leikkejä sekä rutkasti hauskanpitoa! Tanssijoiden tulee varustautua leiriin omilla eväillä, (tanssikoululta löytyy jääkaappi/pakastin ja mikro).

Ilmoittautumiset osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.comtai tanssikoulun ilmoitustaululta löytyvään listaan.
Yhden leiripäivän hinta on 20€, kaksi päivää 30€. 


14.1.2019 Kevätkausi alkaa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut tunneista ilmoittautuminensde@gmail.com 

Studio Dance Effect tarjoaa tanssin riemua kaiken ikäisille ja tasoisille lapsille sekä aikuisille, tule mukaan!


EFFEN Joulunäytös 16.12.2018

Tunnelmallinen joulunäytös tanssitaan Turun Kaupunginteatterissa sunnuntaina
16.12.2018 klo 16.00 alkaen. Näytöksen arvioitu kesto on kaksi tuntia. 
Liput tulevat myyntiin tanssikoululle 26.11.2018. Liput ennakkoon koulun toimistolta
maanantai – torstai klo 17.00 – 19.00. Lippujen hinta 13,00. Sylivauvat eivät tarvitse
omaa lippua. Lippuja myydään myös ovelta tuntia ennen näytöstä.

KENRAALI, johon KAIKKI tanssijat osallistuvat, pidetään tanssikoululla tiistaina
11.12. klo.18 alkaen. Kenraaliin otetaan mukaan näytösvaatteet. Kenraalin
arvioitu kesto on 2h, nuorimmat ryhmät (alle 8v) tanssivat kenraalin alkupäässä ja
vapautuvat noin klo.18:45. Lopullinen esiintymisjärjestys selviää myös kenraalissa.

Tanssijoille on jaettu koteihin näytösinfo, jossa on kerrottuna esiintymisasu sekä saapumisaika paikan päälle. Olethan yhteydessä mikäli näytökseen liittyen syntyy kysymyksiä, valmentajatsde@gmail.com.

TERVETULOA NAUTTIMAAN SYYSKAUDEN UPEISTA TUOTOKSISTA!

Huikea Thomas Borgersen Norjasta saapuu tanssikoulullemme!

Thomaksen Workshopit järjestetään 20.10. - 21.10.2018. Workshopit ovat avoimia kaikille juniori- ja aikuistanssijoille, joten nyt pikaisesti ilmoittautumaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen studiodance.effect(at)gmail.com. Ilmoitathan tarkasti ne tunnit (numero) joille ilmoittaudut, nimesi ja sähköpostiosoitteesi! Lisää aiheesta ajankohtaista-välilehdellä

Syyslukukausi starttaa 13.8.2018 UUDEN lukujärjestyksen mukaisesti.

Tuntivalikoimamme on laajentunut uudistettujen tilojemme ansiosta. Ikä-sekä tasoryhmiä löytyy nyt enemmän ja myös EK-ryhmien toiminta laajenee. Nettisivuille on päivitetty runsaasti uutta tietoa tulevaan kauteen liittyen, käy tutustumassa. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tunnin, ota yhteyttä ilmoittautumisiin liittyen s-postitse: ilmoittautuminensde@gmail.com.
Huomioithan, että täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi tulevan kauden ryhmistä hyvissä ajoin. Tule sinäkin mukaan Effeläiseksi! :)

Syksyn lukujärjestys on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on käynnissä

27.3.2018

Ilmoittautumiset tunneille sähköpostitse osoitteeseen studiodance.effect(at)gmail.com. Tiedot ilmoittautumisen yhteydessä: Tanssijan nimi, syntymä-aika, osoite, vanhemman nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi toivomme saavan... Lue lisää »

Kesän ja syksyn 2014 kuulumisia

27.3.2018

Syksy on hurahtanut jo pitkälle ja kohta se joulu koputtaa ovelle. On siis aika summata yhteen kesän ja syksyn menneitä ja tulevia juttuja. Kilpailukausi on nyt melkein päätöksessään. Kausi on sujunut upeasti kilparyhmän tanssijoilta. On... Lue lisää »

Tanssileiri 17.8.2014 klo 12-16

27.3.2018

Syyskauden aloittava tanssileiri järjestetään 17.8.14 klo 12-16 koululla. Tanssileirille toivotaan osallistuvan kaikkien tanssijoidemme. Leiri on avoin myös sellaisille tanssijoille jotka eivät vielä kevään tunneilla ole mukana olleet... Lue lisää »

Kevätnäytös Liedossa

27.3.2018

Toukokuun lopussa pääsovät kaikki tassikoulun tanssijat lavalle Lieto-hallissa järjestetyssä kevätnäytöksessä. Upeat esitykset nostivat tunteita ja oli ihana huomata miten tanssijamme ovat kehittyneet kevään aikana. Jokainen näytös tuo... Lue lisää »

Disco Dancen EM-kilpailut Tsekeissä

27.3.2018

Disco Dance EM-kilpaulilut Tsekeissä kesäkuussa sujuivat loistavasti. Olimme matkassa suurella porukalla. Matkaseurueessa oli yli 20 henkeä. Rosa Blom Tanssi aikuisten sooloissa itsensä finaalin ja sijoittui sijalle 4. Muutkin aikuiset... Lue lisää »

Disco Dancen SM-kilpailut Liedossa

27.3.2018

Huhtikuussa SDE järjesti Disco Dancen ja Disco Freestylen SM-kilpailut Liedossa. Kilpailut onnistuivat loistavasti niin tanssillisesti kun muutenkin. Suuri kiitos kuuluu upeille talkoolaisillemme sekä FDO:n henkilökunnalle. Erityiskiitos Pia... Lue lisää »

Menneitä tapahtumia

27.3.2018

Tanssileiri 3.1.2014 SDE:n Uuden Vuoden tanssileiri tanssitaan koululla 3.1.2014 klo 11-14. Leirillä käydään läpi monia eri tanssilajeja ja näin laajennetaan tanssijoiden lajituntemusta. leirillä pidetään huolta myös kehosta eli... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »