JOULUNÄYTÖS 2017

27.3.2018

Tunnelmalliset kaksi Joulunäytöstä tanssitaan Turun konservatoriossa (Sigyn salisssa), osoitteessa Linnankatu 60, sunnuntaina 17.12.

Näytökset tanssitaan peräkkäin, ensimmäinen näytös klo.15-17 ja toinen näytös klo.18-20. Tanssikoulun tanssijat esiintyvät kummassakin näytöksessä, lukuunottamatta maanantain satutanssia sekä discoshow 5-7-vuotiaiden ryhmää. Nämä nuorimmat tanssijamme esiintyvät vain ensimmäisessä näytöksessä. Joulunäytöksen kenraali järjestetään tanssikoululla tiistaina 12.12. klo.18-20. Tähän kenraaliin osallistuvat kaikki näytöksessä esiintyvät ryhmät. Etenemme kenraalissa samassa järjestyksessä kuin näytöksessä, joten nuorimmat tanssijamme (maanantain alle 7v. ryhmät) pääsevät lähtemään klo.18:45 mennessä.

Liput tulevat myyntiin tanssikoululle maanantaina 6.11. Lipunmyynti ajankohdat ovat aina näytösviikkoon asti maanantaisin klo.17-19 ja keskiviikkoisin klo.18-19. Lippu kannattaa ostaa ehdottomasti etukäteen, jotta varmistaa paikkansa näytöksessä. JOS lippuja jää, niitä myydään näytöstä ennen ovelta. Lippujen hinta on 10€/näytös ja ainoastaan lipulla pääsee seuraamaan näytöstä.

Joulunäytöksestä taltioidaan DVD-tallenne, jonka voi tilata näytöksen yhteydessä aulasta hintaan 10€. Tilauksen voi tehdä vain käteistä vastaan.

TULE SINÄKIN MUKAAN TUNNELMALLISEEN JOULUNÄYTÖKSEEMME! 

HUOM! Syyskausi päättyy joulunäytökseen ja kevätkausi starttaa jälleen maanantaina 15.1.2018. Lukujärjestykseen ei ole tulossa näillä näkymin muutoksia, joten joulukuun aikana on hyvä varata paikka jo ensi kaudelle. Otamme ilmoittautumiset vastaan s-postitse (ilmoittautuminensde@gmail.com).