Kevään menneitä ja tulevia tapahtumia

27.3.2018

Viimeviikonloppuna tanssittiin Helsingissä lasten messujen yhteydessä Lasten IKM-kilpailut. Lajeina oli lauantaina Performing Arts (esittävä taide) ja sunnuntaina kilpailtiin Disco dancen mestaruuksista. Lauantaina lavalla tulikasteessa Oli Elisa Knuutila esityksellään Lintu. Elisa esiintyi upeasti vaikka jännitys varmasti oli kova kun ensimmäistä kertaa oli ison yleisön edessä sekä tuomareiden arvosteltavana. Onnea Elisalle upeasta suorituksesta!

Sunnuntaina Disco dancen Ikäkausimestaruuskilpailuihin osallistui Effeltä kuusi tanssijaa. Mukana olivat Emmi Vappula, Elisa Knuutila, Matleena Knuutila, Olivia Tuomaala, Martina Helin sekä Minttu Kiviniemi. Kaikki tytöt onnistuivat esityksissään hienosti. Puvut ja kampaukset olivat loisteliaita eli tytöt näyttivät upeilta. Finaaliin saakka selvisi viisi tanssijaa joista SDE:n Minttu Kiviniemi valittiin voittajaksi. Minttu oli mukana jo toista kertaa ikäkausimestaruuskilpailuissa. Viimevuonna hän saavutti sijan 10. ONNEA Minttu! Kaikki muutkin tanssijamme saavuttivat ensimmäisissä kilpailuissaan upeita sijoituksia. Elisa Knuutila tanssi itsensä sijalle 11, Matleena Knuutila saavutti sijan 12, Martina Helin sijoittui sijalle 16 ja Emmi Vappula ja Olivia Tuomaala jakoivat sijan 21. Onnea kaikille osallistujille. Kiitokset ja onnentoivotukset myös valmentajille ja koreografeille ihanien esitysten ulkoasusta!

20.5. 2015 tanssitaan SDE:n kevätnäytös. Näytös tanssitaan Turun Työväenopistolla klo 18.00 alkaen. Liput tulevat myyntiin. 4.5. tanssikoululla. Lippuja saa myös ovelta. Lippujen hinta lapset 5,00 ja aikuiset 8,00. Sylilapset jotka eivät vie omaa istumapaikkaa, pääsevät sisään ilmaiseksi. Näytös kuvataan joten muista tilata paikanpäältä DVD jotta varmasti saat omasi. Paikalla on myös buffetti. Varaa mukaan käteistä rahaa.

Tervetuloa nauttimaan näytöksestä!

Hyvää kevättä kaikille!!