Kuulumiset Disco SM Oulusta sekä Tallinn Spring- Cup Virosta sekä hieman kerrontaa tulevasta

27.3.2018

9.-10.5.2015 kilpailtiin Oulussa junioreiden Ikäkausimestaruuksista ja aikuisten Suomenmestaruuksista Disco-lajien osalta. Oululainen City-Dance oli järjestänyt upeat kilpailut. Kiitos heille! Kilpailut onnistuivat upeasti SDE:n tanssijoiden osalta. Anniina Salonen voitti Ikäkausimestaruuden juniori-sarjassa soolollaan ja Jenni Aaltonen ja Anni Kansonen tanssivat itselleen hopea-sijan aikuisten disco-duossa. Onnea näistä palkintosijoista tytöille!

Lisäksi Anni Kansonen, Jenni Aaltonen sekä Alisa Välimaa osallistuivat aikuisten kovatasoiseen soolo-sarjaan. Tässäkin sarjassa saimme mukavasti menestystä. Anni Kansonen sijoittui sijalle 4, Jenni Aaltonen sijalle 5 sekä Alisa Välimaa sijalle 8. Upeita suorituksia! Onnea!!

Laura Aaltonen osallistui soolollaan juniori-sarjaan ja sijoittui kovassa porukassa hyvin sijalle 12. Onnea Laura!

Viime viikonloppuna 17.5. kilpailtiin Virossa Tallinnassa Tallin Spring Cup:ssa. SDE:ltä mukana oli iso porukka. Mukana kilpailureissulla oli yli 30 henkilöä. Mukana oli siis tanssijoita ja kannustusjoukoissa suuri määrä vanhempia. Upeaa on se, että olemme saaneet näin paljon kilpailevia tanssijoita lisää, jonka lisäksi kannustusporukka kulkee mukana suurella joukolla. Tunnelma taisi olla sellainen, että tämä ei jäänyt porukan viimeiseksi kisamatkaksi. Toivomme toki, että väki kilpailureissuilla kasvaa edelleen.

Kilpailussa saavutettiin taas upeita tuloksia:

Disco soolo lapset:

1.sija Minttu Kiviniemi
3.sija Olivia Tuomaala
4.sija Martina Helin
5.sija Emmi Vappula
6.sija Elisa Knuutila
10.sija Matleena Knuutila

Disco soolo juniorit:

1.sija Anniina Salonen
2.sija Laura Aaltonen
7.sija Aline Elo

Disco soolo aikuiset:

1.sija Anni Kansonen
2.sija Jenni Aaltonen
6.sija Alisa Välimaa

Disco Duo Juniorit:

6.sija Ida Wiklund ja Sofia Kaurala

Disco Duo Aikuiset:

2.sija Jenni Aaltonen ja Anni Kansonen

Show duo juniorit:

3.sija Aline Elo ja Milla Linko

ONNEA KAIKILLE TANSSIJOILLEMME!

Nyt suuntaamme katseemme kohti kansainvälisiä kilpailuja. Heinäkuun alussa kilpaillaan Discon EM-kilpailut Ruotsissa Örebrossa, Lokakuussa on saman lajin MM-kilpailut Saksassa. lisäksi tähtäimessä on osallistua muutamaan muuhun kansainväliseen kilpailuun syksyn aikana. Näistä lisää tuonnempana. Lisäksi syksyllä osallistutaan varmasti Suomessa erilaisiin kilpailuihin, joita toivomme muiden tanssikoulujen rohkeasti järjestävän.

Kesäkuussa valmentajamme Rosa ja Nea Blom matkustavat Venäjälle valmennustoimiin. On todella upeaa että valmentajamme on noteerattu maailmalla ja kysyntää heidän ammattitaidolleen on muuallakin. Näin voimme olla ylpeitä valmentajistamme. Matkaan Venäjälle lähtee myös Anniina Salonen joka osallistuu valmennukseen tanssijana. Muut valmentajamme tekevät kesätöitä kukin tahollaan. ISO KIITOS KAIKILLE VALMENTAJILLEMME LAADUKKAASTA JA TSEMPPAAVASTA OPETUKSESTA! Lisäksi suuri kiitos koreografeillemme, jotka ovat tunteja kaihtamatta tehneet töitä kilpailevien tanssijoiden kanssa. Tästä tuloksena ovat nuo upeat suoritukset kevään kilpailuissa<3.

Huomenna 20.5.15 tanssitaan tämän kevään näytös Turun työväenopistolla klo 18.00 alkaen. Lippuja on vielä saatavana ovelta. Tervetuloa katsomaan! Lisäksi näytöksestä on tilattavissa DVD. DVD:n hinta on 10 e, joka maksetaan tilauksen yhteydessä. HUOMIO! Vain käteinen raha käy!

Kesän aikana suunnittelemme tulevan syksyn ohjelmaa ja tuntitarjontaa, joka tulee varmasti hieman muuttumaan. Tulemme ilmoittamaan heinäkuun aikana uuden lukujärjestyksen. Lisäksi pyrimme järjestämään syksystä alkaen koulunjälkeisen tanssikerhon neljänä päivänä viikossa. Seuraa ilmoittelua täällä sekä facebookissa.

Hyvää kesää kaikille tanssijoillemme, vanhemmille sekä toimintaamme seuraaville!