Vuosi 2014 alkaa olemaan valmis!

27.3.2018

Vuosi lähestyy loppuaan ja on ilo toivottaa kaikki tanssin ilosta nauttivat katsomaan Turun työväenopistolle (Kaskenkatu5, Turku) ihanaa ja tunnelmallista joulunäytöstämme. Tähän näytökseen päättyy SDE:llä tanssikausi 2014. Päätökselle poikkeuksen tuo 30.12.14 järjestettävä tanssileiri. Leirillä tanssitaan Disco- Show-lajeja, keskitytään tekniikkaan, opetetllaan hyppyjä ja piruetteja, harjoitellaan temppuja sekä tehdään yhdessä upea koreografia. Leirille ilmoittautuminen on auki aina joulunäytökseen saakka.

Vielä on muutama kilpailu kilpailtavana tänä vuonna. Muutama tanssijamme osallistuu TUL:N järjestämiin kilpailuihin 14.12. kilpailuihin . Ihana nähdä uusia tanssijoitamme kilpailulavalla! Lisäksi Anniina Salonen lähtee edustamaan Effeä ja Suomea Ruotsiin kansainvälisiin kilpailuihin. Mukaan Ruotsiin lähtee ensikertaa kansainvälisille lattioille Minttu Kiviniemi. Minttu kisaa lasten sarjassa. ONNEA JA menestystä molemmille ihanille tanssijoille!!! Tulokset jaamme sitten heti tänne www-sivuille ja tietenkin Faceen:)

Syksyn aikana on tanssittu ja opittu uutta todella paljon. Erityisesti täytyy mainita Star-ryhmän tanssijat jotka tanssivat monia tunteja viikossa. suurin osa lapsista käy myös Eftiksessä koulun jälkeen ja jatkavat siitä sitten suoraan iltatunneille. Näin myös kehitys on ollut huimaa. Toivomme näkevämme nämä tanssijat myös ensivuonna IKM-kilpailuissa esiintymässä!

Iltaryhmien tanssijat ovat olleet myös ahkeria. Suurin osa näistä tanssijoista tanssii myös monta tuntia viikossa ja sen näkee myös kehityksessä. Tämä kaikki antaa iloa niin valmentajille kun meille muille toiminnassa mukana oleville.

Vuoden näin päättyessä on aika kiittää meidän upeita valmentajiamme! Suuri kiitos Rosalle joka organisoi koko valmennuksen. Lisäksi Anni, Jenni ja Nea ansaitsevat kiitoksen. Nämä kaikki valmentajat tekevät tunteja ja taas tunteja töitä pyyteettä saadakseen tanssin iloa ja oppia jaettua koko isoon tanssijakaartiimme. Lisäksi on kiitettävä muita Elite-ryhmän tyttöjä jotka ahkerasti ovat auttaneet valmennustöissä tuntien vastuuvalmentajia. Kiitos siis Jenna, Anniina ja Laura!

Hyvää Joulua ja uutta vuotta toivottaen

Effen väki