Turku Disco & Show Dancers

Studio Dance Effect

Studio Dance  Effect

Historiaa:

Tanssikoulu Studio Dance Effect (Turku Disco & Show Dancers ry) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Toiminta on aloitettu nykyisissä tiloissa Turussa  vuonna 2012. Yhdistyksen toiminta aloitettiin kuuden perheen yhteisvoimin.  Alkuun ajatuksena oli mahdollistaa tanssinopetus yhdistyksen perustajaperheiden tanssiville tyttärille. Nopeasti kuitenkin kävi selväksi, että haluamme aloittaa tanssinopetuksen tarjoamisen myös isommalle joukolle ja vastata kysyntään. Jo muutaman kuukauden toiminnan jälkeen, alkoivat ensimmäiset tunnit uusille jäsenille. Nyt vuosien jälkeen meitä on jo yli 300. Tanssikoulu on vireä ja toiminta kasvaa edelleen.

Hallitus

Turku Disco & Show Dancers ry:n hallitus vastaa tanssikoulun toiminnasta ja taloudesta. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa saman pöydän ääreen käsittelemään yhdistyksen asioita. Hallituksen kokoukset etenevät asialistan mukaan. Lisäksi hallitus on sitoutunut ylimääräisiin kokouksiin tarvittaessa. Hallitus kutsuu kokoon jäsenet myös vuosikokouksiin, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Vuosikokouksissa äänioikeutettuja ovat kaikki, yli 18-vuotiaat yhdistyksen jäsenet. 

Puheenjohtaja: Terhi Kansonen

 

Yhdistyksen toiminta

Turku Disco & Show Dancers ry:n taustatyöt hoidetaan pitkälti vapaaehtoisvoimin. Hallituksen jäsenet vastaavat päivittäisistä rutiinitöistä ja huolehtivat tilojen siisteyden järjestämisestä sekä toimivat yhdyshenkilöinä opettajien, tanssijoiden ja vanhempien välillä. Lisäksi hallituksen jäsenet vastaavat tiedottamisesta ja tiedon kulusta. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Ota Yhteyttä

Soita meille

040 755 4004

Sähköposti

studiodance.effect(at)gmail.com

Osoite

(Ei postia tähän osoitteeseen)

Radiomiehenkatu 3 C, 20320 Turku