Korona sulkee toimitamme 8.3.-28.3.2021

Seuratoimintamme jää tauolle ajalla ma 8. – su 28. maaliskuuta 2021
Koronatilanteen nopeasti huonontuessa Varsinais-Suomen alueella ja paikallisen aluehallintaviraston (AVIn) julkistettua uusimmat suosituksensa eilen iltapäivällä, on seuramme hallitus puntaroinut vakavasti seuratoimintansa turvallisuutta.

Täten Turku Disco & Show Dancer ry:n hallitus on eilen torstaina 4.3.2021 päättänyt keskeyttää ohjaustoimintansa kokonaan ajalla 8.-28.3. 14 päivän ajaksi. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme niin Suomen hallituksen kuin paikallisen aluehallintaviraston (AVIn) ohjeistusten mukaisesti. Mikäli näiden ohjeistusten perusteella voimme turvallisin mielin jatkaa toimintaamme 3 viikon tauon jälkeen, jatkuu tanssikausi normaalisti 29.3.21.

SDE ei tasapuolisuuden vuoksi jatka edes alle 12-vuotiaiden harrastustoimntaa vaikka se AVI:n puolesta sallittaisiinkin. Haliituksemme harkitsi asiaa tarkoin ja päätyi jatkamaan tanssikautta kaikkien tanssijoiden osalta. Pyrimme kaikkien tanssijoiden (ikään katsomatta) tasapuoliseen kohteluun ja siksi teimme tällaisen päätöksen.

TDSD ry tulee tilanteen sen salliessa jatkamaan kevätkautta keskeytystä vastaavalla ajalla suunnitellun kaudenpäätöksen (16.5.) jälkeen (kolme viikkoa) niin, että kausi päättyy 6.6.2021.

Koronaviruksen tartuntojen hillitsemiseksi tarvitaan nyt järeät keinot ja kokemuksesta tiedämme, että rajoitusten säntillinen noudattaminen toimi mallikkaasti vuosi sitten, nyt on toimittava samoin. Liikuntaa on nyt hyvä harrastaa mahdollisimman monin sallituin tavoin leikkien tai ulkona liikkuen, turvavälejä noudattaen, ainakin niin kauan kuin ulkona liikkumistamme ei rajoiteta. Tilanne on varmasti harrastajien mielestä todella kurja ja niin on myös meidän. On kuitenkin aika toimia vastuullisesti. Koetetaan kaikki yhdessä toimia niin, että viruksen leviäminen ei jatkuisi, jotta päästään kaikki harrastusten pariin takaisin mahdollisimman pikaisesti.

Kaveriviikon osalta luvattu arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitetaan tänään henkilökohtaisesti asiasta. Onnea voittajille!

Seuraattehan tarkasti tiedotustamme, joka tapahtuu sähköpostitse ja www-sivuillamme.

Studio Dance Effect psta
Hallitus
Terhi Kansonen