KORONA (Covid-19)

Kevätkausi alkaa 11.1.2021 THL:n ryhmäkoko-ohjeistusten mukaan. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja niin, että tunneilla saa olla yhdeksän (9) oppilasta + opettaja. Kaikkien tulee noudattaa tarkkoja hygieniaohjeita. Koulun kaikissa yleisissä tiloissa tulee käyttää maskia. Kädet tulee desinfioida tiloihin tullessa ja sieltä poistuttaessa. Muutenkin toivomme tarkkaa käsihygieniaa. Koulun tiloissa kaikki turha oleskelu on kielletty. Pyritään välttämään tarpeettomia lähikontakteja ja säilyttämään turvaetäisyys mahdollisuuksien mukaan. (Päivitetty 6.1.2021)

KORONAOHJEISTUS KEVÄT 2021

Kevään 2021 mahdollisia korona-rajoituksia silmällä pitäen olemme luoneet ohjeistuksen kausimaksujen hyvityksistä / palautuksista

Maksujen hyvitys/palautus:

Kaikki kevätkaudelle ilmoittautuneet, maksaneet jäsenet ovat oikeutettuja kausimaksujen palautukseen seuraavasti: (Palautusprosentit ovat aina neljän toimintaviikon mukaan)

Maksujen palautusprosentit                              -4 viikkoa                                          -20%

                                                                                -8 viikkoa                                          -40%

                                                                                -12 viikkoa                                         -60%

Jos kausi ei pääse lainkaan alkamaan, palautamme koko kausimaksut (Emme palauta jäsenmaksuja).

Jos kauden aloitus viivästyy yhdellä tai kahdella viikolla, jatkamme tanssikautta vastaavan ajan touko/kesäkuun vaihteessa. Jos kauden aloitus viivästyy enemmän kun kaksi viikkoa, hyvitämme kausimaksuja viivästysajalta prosentuaalisesti menetettyjen viikkojen mukaan.

Palautamme kausimaksut kauden keskeytyksen osalta edellä mainittujen prosenttien mukaan VAIN siinä tapauksessa, jos AVI tai Suomen hallitus päättää toiminnan keskeyttämisestä. Seuraamme siis Avin ja Suomen hallituksen ohjeistuksia.

Tanssikoulu pidättää oikeuden muuttaa ryhmäkokoja ja kevätkauden aikatauluja kauden aikana, koronatilanteen edellyttämien toimintaohjeiden mukaan.

Kilparyhmien osalta noudatamme erikseen ryhmien kanssa yhdessä suunniteltuja toimintatapoja.

Lisätietoa asiasta saat laittamalla sähköpostia studiodance.effect(at)gmail.com