Lukukausituntien ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen, myös kokeilukerralle ilmoittaudutaan järjestelmässä. Ilmoittautumiset tehdään nettisivujemme ilmoittautumisvälilehdellä järjestelmän kautta. Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Ilmoittautumisen ja maksun suorituksen jälkeen, ilmoitamme kyseisen tunnin tanssiopettajalle tanssijan saapumisesta tunnille. Myös kokeilukerralle ilmoittautunut tanssija ilmoitetaan tanssinopettajan nimilistaan. Tuntien opettajat todentaa tunnille ilmoittautuneet, maksaneet tanssijat.

Kausimaksut

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmän kautta. Voit maksaa lukukausimaksun pankki- tai luottokortilla, verkkopankissa tai laskulla. Järjestelmässä voit valita laskun ja näin maksaa lukukausimaksun myös erissä. Jos et valitse erämaksua, laskun maksuaika on 14 päivää. Jousto-maksun sivulta saat lisää tietoa laskutuksesta  ja mm. korosta valittaessa erämaksu. 

Käytämme tanssikoulun sisäistä laskumahdollisuutta vain erityistapauksissa.

Kausimaksu on sitova. Koulu ei palauta kausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi.

Jäsenmaksu

Turku Disco & Show Dancers ry on yhdistys, joka perii jäseniltään jäsenmaksun. Jäsenmaksu on maksettava kerran vuodessa (Kalenterivuosi). Jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi kevät/syyskauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kokeilukerta ei vaadi jäsenmaksua. Jäsenmaksu tulee maksettavaksi kokeilukerran jälkeen tunnille ilmoittautumisen yhteydessä!

Kokeilukerta ilmoittauduttava!

Kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla vain kertamaksulla (10,00). Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle.

Jos oppilas jatkaa kokeilukerran jälkeen, on ilmoittautuminen tunneille tehtävä uudestaan järjestelmän kautta ja maksu suoritettava verkkokaupassa. Mikäli oppilas ei jatka kokeilukerran jälkeen, on siitä ilmoitettava ennen seuraavaa tuntia sähköpostilla studiodance.effect@gmail.com

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ottakaa yhteyttä toimistoon sopiaksenne lukukausimaksusta. Toimiston sähköposti studiodance.effect@gmail.com

Poissaolot

Poissaoloja ei korvata rahassa. Kausimaksujen hyvitys sairastapauksissa: Yksittäisiä tai alle neljän viikon sairaspoissaoloja emme hyvitä lainkaan. Palautamme kausimaksuja tai osan kausimaksusta vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla studiodance.effect@gmail.com tai toimistoon ennen palautuksen tai hyvityksen käsittelyä.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus

Oppilaspaikat varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille.
Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaat, jotka ovat tehneet sitovat ilmoittautumiset tunnille, ovat etusijalla silloin kun ryhmä on täynnä. Kokeilukerta ei vielä ole sitova ilmoittautuminen tunnille.

Tanssikausi on jaettu kahteen lukukauteen (syys- ja kevätlukukausi). Ilmoittautuminen tapahtuu aina lukukausi kerrallaan. Oppilaspaikka ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle. Oppilaspaikka on voimassa koko kauden (syys- tai kevätlukukausi).

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää tanssikauden aikana, on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com. Keskeytyksen ollessa kyseessä, palautamme kausimaksun tai osan kausimaksusta harkinnan mukaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Muissa kun sairastapauksissa, palautus on mahdollista vain yhdistyksen hallituksen päätöksellä.
Vaikka hallitus päättäisi kausimaksun palautuksesta myönteisesti, laskutetaan kausimaksu kuitenkin käytyjen tuntien osalta kertamaksuhintaisesti (10,00 / tunti). Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Kilpavalmennus sekä ryhmiin valinta

Kilparyhmiin sekä Erikoisvalmennusryhmiin sitoudutaan koko lukukaudeksi. Vaikka oppilas keskeyttäisi lukukauden kesken, emme palauta lukukausimaksua. Palautus tai hyvitys on mahdollista saada vain sairastapauksissa, lääkärin lausuntoa vastaan. Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan kilparyhmiin myös kesken lukukauden. Ota yhteyttä ilmoittautuminensde@gmail.com.

Kurssit, leirit sekä workshopit 

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

Tiedotus

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise studiodance.effect@gmail.com

Vakuutus

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.
Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta huomioitavaa

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 hlöä. Pidätämme oikeuden poistaa tunti lukujärjestyksestä, jos oppilasmäärä ei täyty.
Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu / osa kausimaksusta, mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan odotustiloissa.Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita ilmoittautumisjärjestelmässä tai kirjallisesti toimistoomme ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.