Ohjeet ilmoittautumiseen

Lukukausituntien ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen, myös kokeilukerralle ilmoittaudutaan järjestelmässä. Ilmoittautumiset tehdään nettisivujemme ilmoittautumisvälilehdellä verkkokauppa-järjestelmän kautta.

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Ilmoittautumisen ja maksun suorituksen jälkeen, ilmoitamme kyseisen tanssiopettajalle tanssijan saapumisesta tunnille. Myös kokeilukerralle ilmoittautunut tanssija ilmoitetaan tanssinopettajan nimilistaan. Tuntien opettaja todentaa tunnille ilmoittautuneet, maksaneet tanssijat.

Kausimaksut

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokauppa-järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun maksukorteilla, verkkopankkitunnuksilla sekä Smartum – maksuina. Järjestelmästä on mahdollisuus saada myös Jousto-lasku, joka mahdollistaa kausimaksujen maksun myös erissä. Poikkeustapauksissa lukukausimaksun voi maksaa erissä koululle. Näistä poikkeustapauksissa tulee aina olla henkilökohtaisesti yhteydessä toimistoomme studiodance.effect@gmail.com.

Kausimaksu on sitova. Koulu ei palauta kausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi.

OTAMME VASTAAN SMARTUM -MAKSUJA SEURAAVASTI:

Smartum Checkout -maksut verkkokaupassa. (Valitse verkkokaupan kassalla Smartum – maksut)

Smartum Pay -maksut (myös etänä). OHJEET: Maksun saaja Studio Dance Effect, Kirjaa kuitin saajan sähköpostiosoitteeksi studiodance.effect@gmail.com.

Smartum-seteleillä voi maksaa koulun koulun kassalla. Smartum Seteli-maksut tulee maksaa kassalle kahden ensimmäisen toimintaviikon aikana 10.1.2022 – 21.1.2022

KAUSIMAKSUT OSAMAKSULLA:

Kausimaksut voi erityistapauksissa maksaa myös eräsuorituksina. Osamaksusopimuksista tulee aina tehdä kirjallinen sopimus koulun toimistolla. Osamaksusopimuksella määritetään maksupäivät, jotka ovat joka kuukauden 20. päivä. Maksu suoritetaan Mobilepay -maksulla. Maksupyyntö tulee yhdistykseltä asiakkaalle joka kuun 20. päivä. Jos sopimuskumppanilla ei ole Mobilepay -sovellusta käytössä, tulee maksu suorittaa joka kuun 19. päivä koululle. Jos 19. päivä osuu viikonloppuun, on maksu suoritettava koululle viimeistään edellisenä perjantaina. Osamaksusopimus on mahdollista saada maksimissaan neljään erään.

ILMOITTAUTUMISOHJEET KUN KÄYTÄT SMARTUN PAY -SOVELLUSTA TAI MAKSAT KASSALLE SMARTUM-SETELEILLÄ:

Tee ilmoittautuminen KOKEILUKERTA ILMAINEN -tuotteen kautta. Kirjoita valitut tanssitunnit (ja mahdollinen jäsenmaksu) ja lisää kenttää lopuksi teksti Smartum Pay tai Smartum kassalle, riippuen siitä kumpi maksutapa valitaan. Smartum Pay-maksusta saamme sähköpostiin tiedon maksusta (Kun kuitti saapuu sähköpostiimme, kirjaamme maksun järjestelmäämme). Jos maksat Smartum -seteleillä kassalle, kirjaamme maksun järjestelmäämme suoritetuksi kun maksu on tehty koululla.

Jäsenmaksu

Turku Disco & Show Dancers ry on yhdistys, joka perii jäseniltään jäsenmaksun. Jäsenmaksu on maksettava kerran vuodessa (Kalenterivuosi).

VANHAT JÄSENET: Jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi kevätkauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä.

MUISTA OSTAA JÄSENMAKSU! Huomautuksesta perimme 5€ muistutuskulun.

UUSI JÄSEN: Uuden jäsenen on AINA ostettava verkkokaupasta myös jäsenmaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Kokeilukerta ei vaadi jäsenmaksua. Muista maksaa jäsenmaksu kokeilukerran jälkeen tunnille ilmoittautumisen yhteydessä! Jäsenmaksun muistutuksesta perimme 5€ huomautusmaksun.

Kokeilukerta ilmoittauduttava!

Kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä toiminta-viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla vain kertamaksulla. Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle.

info@sdeturku.fi

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ottakaa yhteyttä toimistoon sopiaksenne lukukausimaksusta. Toimiston sähköposti info@sdeturku.fi

Poissaolot

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana. Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille.
Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaat, jotka ovat tehneet sitovat ilmoittautumiset tunnille, ovat etusijalla silloin kun ryhmä on täynnä. Kokeilukerta ei vielä ole sitova ilmoittautuminen tunnille.

Tanssikausi on jaettu kahteen lukukauteen (syys- ja kevätlukukausi). Ilmoittautuminen tapahtuu aina lukukausi kerrallaan. Oppilaspaikka ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle. Oppilaspaikka on voimassa koko kauden (syys- tai kevätlukukauden).

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää tanssikauden aikana, on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com. Keskeytyksen ollessa kyseessä, palautamme kausimaksun tai osan kausimaksusta harkinnan mukaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Muissa kun sairastapauksissa, palautus on mahdollista vain yhdistyksen hallituksen päätöksellä. 
Vaikka hallitus päättäisi kausimaksun palautuksesta myönteisesti, laskutetaan kausimaksu kuitenkin käytyjen tuntien osalta kertamaksuhintaisesti (10,00 / tunti). Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

Kausimaksujen hyvitys sairastapauksissa: Yksittäisiä tai alle neljän viikon sairaspoissaoloja emme hyvitä lainkaan. Palautamme kausimaksuja tai osan kausimaksusta vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla studiodance.effect@gmail.com tai toimistoon ennen palautuksen tai hyvityksen käsittelyä.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Kilpavalmennus sekä ryhmiin valinta

Kilparyhmiin sekä Erikoisvalmennusryhmiin sitoudutaan koko lukukaudeksi. Vaikka oppilas keskeyttäisi lukukauden kesken, emme palauta lukukausimaksua. Palautus tai hyvitys on mahdollista saada vain sairastapauksissa, lääkärin lausuntoa vastaan. Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan kilparyhmiin myös kesken lukukauden. ota yhteyttä ilmoittautuminensde@gmail.com

Kurssit, leirit sekä workshopit 

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

Tiedotus

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostitse info@sdeturku.fi

Vakuutus

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.
Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta huomioitavaa

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 hlöä jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden jos ei toisin ole ilmoitettu.
Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan odotustiloissa.Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.

Takaisin ilmoittautumisvalikkoon pääsette tästä