Ohjeet ilmoittautumiseen

Lukukausituntien ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen, myös kokeilukerralle ilmoittaudutaan järjestelmässä. Ilmoittautumiset tehdään nettisivujemme ilmoittautumisvälilehdellä verkkokauppa-järjestelmän kautta.

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Ilmoittautumisen ja maksun suorituksen jälkeen, ilmoitamme kyseisen tanssijan kyseisen tanssitunnin osallistujalistalle. Myös kokeilukerralle ilmoittautunut tanssija ilmoitetaan tanssinopettajan nimilistaan. Tuntien opettaja todentaa tunnille ilmoittautuneet, maksaneet tanssijat.

Kausimaksut

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokauppa-järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun maksukorteilla, verkkopankkitunnuksilla sekä Smartum – maksuina. Järjestelmästä on mahdollisuus saada myös Jousto-lasku, joka mahdollistaa kausimaksujen maksun myös erissä. Poikkeustapauksissa lukukausimaksun voi maksaa erissä koululle. Näistä poikkeustapauksissa tulee aina olla henkilökohtaisesti yhteydessä toimistoomme info@sdeturku.fi.

Kausimaksu on sitova. Koulu ei palauta kausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää kauden. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi.

Kausimaksut osamaksulla:

Kausimaksut voi erityistapauksissa maksaa myös eräsuorituksina. Osamaksusopimuksista tulee aina tehdä kirjallinen sopimus koulun toimistolla. Osamaksusopimuksella määritetään maksupäivät, jotka ovat joka kuukauden 20. päivä. Maksu suoritetaan Mobilepay -maksulla. Maksupyyntö tulee yhdistykseltä asiakkaalle joka kuun 20. päivä. Jos sopimuskumppanilla ei ole Mobilepay -sovellusta käytössä, tulee maksu suorittaa joka kuun 19. päivä koululle. Jos 19. päivä osuu viikonloppuun, on maksu suoritettava koululle viimeistään edellisenä perjantaina. Osamaksusopimus on mahdollista saada maksimissaan neljään erään.

Otamme Smartum-maksuja vastaan seuraavasti:

Smartum Checkout -maksut verkkokaupassa. (Valitse verkkokaupan kassalla Smartum – maksut)

Smartum Pay -maksut (myös etänä). OHJEET: Maksun saaja Studio Dance Effect, Kirjaa kuitin saajan sähköpostiosoitteeksi info@sdeturku.fi

Smartum-seteleillä voi maksaa koulun koulun kassalla. Smartum Seteli-maksut tulee maksaa kassalle kahden ensimmäisen toimintaviikon aikana.

ILMOITTAUTUMISOHJEET, KUN KÄYTÄT SMARTUN PAY -SOVELLUSTA TAI MAKSAT KASSALLE SMARTUM-SETELEILLÄ:

Tee ilmoittautuminen KOKEILUKERTA ILMAINEN -tuotteen kautta. Kirjoita valitut tanssitunnit (ja mahdollinen jäsenmaksu) ja lisää kenttää lopuksi teksti Smartum Pay tai Smartum kassalle, riippuen siitä kumpi maksutapa valitaan. Smartum Pay-maksusta saamme sähköpostiin tiedon maksusta (Kun kuitti saapuu sähköpostiimme, kirjaamme maksun järjestelmäämme). Jos maksat Smartum -seteleillä kassalle, kirjaamme maksun järjestelmäämme suoritetuksi kun maksu on tehty koululla.

Jäsenmaksu

Koska olemme yhdistys, perimme jokaiselta uudelta ja vanhalta tanssijalta 15 euron jäsenmaksun kerran vuodessa (kalenterivuosi). Jäsenmaksu peritään kevätlukukauden ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut mukaan vasta syyskaudella, tulee jäsenmaksu maksettavaksi sillon. Verkkokaupassa olevat hinnat eivät sisällä jäsenmaksua, vaan jäsenmaksu tulee lisätä ostoskoriin erikseen. Huom: Perimme maksamattomasta jäsenmaksun huomautuksesta 5€ huomautusmaksun.

Kokeilukerta

Kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä toiminta-viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla vain kertamaksulla. Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle. Kokeilukerta ei sido tanssijaa mihinkään.

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ottakaa yhteyttä toimistoon sopiaksenne lukukausimaksusta. Toimiston sähköposti info@sdeturku.fi

Poissaolot

Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä satunnaisesti korvaamassa muilla tunneilla. Suosittelemme olemaan yhteydessä info@sdeturku.fi tuntikorvauksiin liittyvissä asioissa.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille.
Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaat, jotka ovat tehneet sitovat ilmoittautumiset tunnille, ovat etusijalla silloin kun ryhmä on täynnä. Kokeilukerta ei vielä ole sitova ilmoittautuminen tunnille.

Tanssikausi on jaettu kahteen lukukauteen (syys- ja kevätlukukausi). Ilmoittautuminen tapahtuu aina lukukausi kerrallaan. Oppilaspaikka ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle. Oppilaspaikka on voimassa koko kauden (syys- tai kevätlukukauden).

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää tanssikauden aikana, on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen ilmoittautuminensde@gmail.com. Keskeytyksen ollessa kyseessä, palautamme kausimaksun tai osan kausimaksusta harkinnan mukaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Muissa kun sairastapauksissa, palautus on mahdollista vain yhdistyksen hallituksen päätöksellä. 
Vaikka hallitus päättäisi kausimaksun palautuksesta myönteisesti, laskutetaan kausimaksu kuitenkin käytyjen tuntien osalta kertamaksuhintaisesti (10,00 / tunti). Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

Kausimaksujen hyvitys sairastapauksissa: Yksittäisiä tai alle neljän viikon sairaspoissaoloja emme hyvitä lainkaan. Palautamme kausimaksuja tai osan kausimaksusta vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla studiodance.effect@gmail.com tai toimistoon ennen palautuksen tai hyvityksen käsittelyä.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Kilpavalmennus sekä ryhmiin valinta

Kilparyhmiin sekä erikoisvalmennusryhmiin sitoudutaan koko lukukaudeksi. Vaikka oppilas keskeyttäisi lukukauden kesken, emme palauta lukukausimaksua. Palautus tai hyvitys on mahdollista saada vain sairastapauksissa, lääkärin lausuntoa vastaan. Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan kilparyhmiin myös kesken lukukauden.

Tiedotus:

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalta. Sähköpostitse lähetettävät infokirjeet saapuvat järjestelmämme kautta osoitteesta noreply@selkotieto.fi. Mikäli et saavuta infokirjeitä, tarkista ensisijaisesti roskapostikansio. Muuttuneet yhteystiedot ja ongelmatilanteet voi ilmoittaa sähköpostitse info@sdeturku.fi

Vakuutus:

Oppilaitamme ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta, joten hoidathan vakuutukset kuntoon omatoimisesti! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.
Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Kurssit, leirit sekä workshopit: 

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi tapahtumaan. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

Muuta huomioitavaa:

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 henkilöä, jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden. Poikkeustapauksessa ilmoitamme asiasta tuntien oppilaille.
Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta, palautetaan kausimaksu, mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin. Koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan odotustiloissa. Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus, josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.

Takaisin ilmoittautumisvalikkoon pääsette tästä