Tuntikuvaukset

Monipuolista tanssinohjausta ja valmennusta alkeisryhmistä kilpaileviin ja esiintyviin ryhmiin.

Studio Dance Effect tarjoaa tanssinohjausta ammattitaitoisten ja innostavien tanssinohjaajien johdolla. Erilaisia ryhmiä löytyy alkeista alkaen kaikenikäisille, niin tytöille kuin pojillekin. Lasten ja nuorten ohjaus on intohimomme ja myös aikuisten tunnit kasvattavat kokoajan suosiotaan! Lisäksi koulutusohjelmamme kattaa niin yksityis- kuin ryhmävalmennusta kilpaileville sekä kilpailemisesta kiinnostuneille tanssijoille.

Tutustu alta löytyvään tuntivalikoimaamme ja valitse suosikkituntisi!

Satutanssi

Satutanssi on 2-4-vuotiaille tanssijan aluille tarkoitettu ryhmä, jossa liikutaan ja leikitään musiikin tahdissa. Tanssitunneilla opetellaan tunnistamaan rytmiä sekä kannustetaan käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta musiikin sekä liikkeiden kautta. Tunneilla keskitytään monipuoliseen motoristen perustaitojen kehittämiseen musiikkia hyväksi käyttäen ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimista. Satutanssissa luodaan erinomainen pohja sekä into liikkumiseen läpi elämän!

Tarzan Akro

Uutuus! Tämä hurjan hauska, tanssikoulumme pienemmille nappuloille suunnattu temppuilu-tunti sopii jokaiselle vauhdikkaampaa menoa kaipaavalle. Tunti kehittää rutkasti koordinaatio- ja heittäytymiskykyä, luoden samalla monia onnistumisen fiilistä. Tunnilla tehdään erilaisia temppuiluun liittyviä harjotteita tanssikoulumme välineitä ja erilaisia turvallisuutta lisääviä mattoja hyödyntäen. Osaavien ohjaajiemme johdolla tunnilta ei takuu varmasti hauskuutta puutu! Tämä tunti on suunnattu 6-8-vuotiaille.

Mini Hop

Mini Hop on tanssikoulumme pienemmille tanssijan aluille suunnattu katutanssin alkeistunti. Tunnilla perehdytään katutanssimaailman alkeisiin hauskan leikinomaisin keinoin ja mielikuvia käyttämällä, hauskanpitoa unohtamatta! Tunneilla suositellaan lenkkareita ja vaatetuksen tulee mieluiten olla rentoa ja löysähköä. 

MixDance   

MixDance-tunnit ovat 5-8-vuotiaille tanssijoillemme suunnattuja iloisia tunteja. Mixdance tunneilla harjoitellaan tanssin perustaa, sekä opetellaan rytmiikkaa yhdistämällä discodancen- ja show´n lajiominaisia liikkeitä musiikkiin. Tarkoituksena on oppia monipuolisesti tanssin perusteita ja nauttia liikkumisesta ryhmän mukana. Monipuolisilla tunneilla pidetään myös hauskaa erilaisten tanssillisten leikkien pyörteissä. Kauden aikana ryhmälle luodaan oma koreografia vauhdikkaassa meiningissä. Tästä tunnista on tarjolla kolme ikäryhmää. 

DiscoDance

DiscoDance-tunneilta ei energiaa puutu! Rytmiä ja rytkettä riittää, josta niin lapset kuin nuoretkin ovat osoittautuneet erityisesti nauttivan. Tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa, kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä, erilaisia käsisarjoja sekä esiintymistä. Näiden lisäksi tunteihin sisältyy koreografillinen osuus, jossa luodaan erilaisilla discotyyleillä toteutettuja koreografioita. Ohjaajat suunnittelevat harjoittelun nousujohteiseksi niin, että kauden aikana lisätään haastetta asteittain ja yksilöllisesti. Discoa tarjoaa effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Tästä tunnista on tarjolla kaksi eri ikäryhmää sekä erillisiä Intensiivitunteja jo aiempina kausina tanssineille. Lisäksi 4-6-vuotiaille löytyy myös Minikids-ryhmä (ks. EK-ryhmät)!

Akrobatia

Tämä tunti on omistettu vain tempuille. Akrobatia- tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobatisia liikkeitä aina kuperkeikoista voltteihin ja pariakrobatiasta ihmispyramideihin. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta sekä kehonhallintaa, jolla taataan akrobatian turvallinen harjoittelu. Tunti on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Tasoryhmät takaavat jokaiselle omantasoisen ryhmän. Kysy lisää ohjaajiltamme.

FreestyleDisco 

Freestyledisco-tunneilla meno on super energinen ja tunti onkin osoittautunut monen vauhdin hurmaa rakastavan lemppariksi. Tällä tunnilla harjoitellaan nopeita ja ketteriä freestylediscolle tyypillisiä liikematerioita erilaisilla salin poikki harjoitteilla sekä koreografioilla. Tunnille kuuluvat myös akrobatiset liikkeet, sekä discoa läheisesti muistuttavat räväkät tanssisarjat. Freestyledisco tunneilla myös liikkuvuus kehittyy ja tanssijan fysiikka vahvistuu huomattavasti. Meininki on vauhdikasta ja tuntia rytmittääkin vielä discoakin nopeampi tempo.

ShowDance

ShowDance on erittäin laaja-alainen tanssilaji, jonka parissa moni tanssija on käynnistänyt uransa. Show'n alta löytyy monia eri tyylilajeja, kuten modernia, nykytanssia ja jazzia. Tunnit ovat siis ennen kaikkea monipuolisia ja tarjoaa erinomaisia tanssielämyksiä hieman taiteellisempaa tyyliä kaipaaville.  Tunneilla käydään läpi tanssitekniikkaa, lattian poikki harjoitteita ja tehdään monia erilaisia koreografioita, sekä kerätään rohkeutta heittäytyä tarinan ja musiikin vietäväksi! Erinomainen tunti aloittelevalle ja kehittyneellekin tanssin harrastajalle. Tästä tunnista on tarjolla kolme eri tasoryhmää yli 11vuotiaille, sekä edistyneempien Intensiivi-tunti!

Contemporary Jazz

UUTUUS! Contemporary Jazz on yhdistelmä nyky-, show- ja jazz-tanssin elementtejä, luoden erittäin dynaamisen kokonaisuuden. Tällä tunnilla liike ja musiikki tukevat vahvasti toisiaan, joten laji kehittää rutkasti tanssijan heittäytymis- ja ilmaisukykyä. Tunnilla harjoitellaan erilaisia lattianpoikki harjoituksia, joiden pohjalta tehdään erilaisia koreografioita kauden aikana aina hieman helpommista haastavempiin. Myös lattiatyöskentely korostuu tällä tunnilla! Tuntia suositellaan jo muutaman kauden tanssia harrastaneille!

Jam

JAM - tunnilla jammaillaan ja pidetään hauskaa street-lajien tunnelmissa. Tanssitunneilla keskitytään streetille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen monipuolisin harjoittein, joita hyödynnetään myös tunnin lopussa tehtävissä koreografioissa. Tunnilla on pääpainona oman grooven löytäminen sekä luomaan ennen kaikkea rento ja hauska meininki viimeisimpien hittibiisien parissa! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain tanssista innostunut.  JAM - tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit. Tästä tunnista tarjolla kaksi eri ikäryhmää!

DANCE!

Jo pitkään suosiossa pysynyt DANCE on kaiken tasoisille lapsille sekä nuorille tarkoitettu tanssitunti, jossa tunnit koostuu lukuisista eri tanssityyleistä. Viime kausina käytäviä lajeja on ollut mm. katutanssityylit, showdance ja discodance. Tunti kehittää tanssijaa monipuolisesti siis lajissa kuin lajissa, joten kehittyminen on taattua! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain jorailusta innostunut.  Mikäli siis kaipaat monipuolisia tanssillisia elämyksiä, on DANCE-tunti oikea vaihtoehto! Tarjolla kaksi eri ikäryhmää!

Breikki

BreakDance on New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, joka on syntynyt 70-luvun alun New Yorkin Bronxissa. Breikin siivittämän syntyi kokonainen hip hop kulttuuri. Breikin erottaa muista tyyleistä asenne, akrobaattiset liikkeet ja erityisesti lattia tasossa tanssiminen. Tunnilla tutustutaan breikin perusliikkeisiin ja harjoitellaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin erilaisia liikesarjoja. Tunnilla hyödynnetään ja kehitetään vahvasti tanssijoiden rytmiikkaa, kehon voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa sekä omaa luovuutta. Ikäsuositus tunnille on 8-13v.

DiscoDance Intensiivi

Discon Intensiivi tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä ja monipuolisia käsisarjoja. Tunneilla perehdytään myös Discoon vahvasti linkittyvään dynamiikan vaihteluun ja siihen liittyvien trendien toteuttamiseen. Tuntiin sisältyy lämmittelyosuus, jonka jälkeen harjoitellaan monipuolisesti niin salin poikki kuin keskilattiallakin toteutetuilla sarjoilla ja koreografioilla. Tämä tunti on loistava lisä kaikille discotanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa teknillistä osaamistaan. Discoa tarjoaa effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Intensiivitunneista löytyy kolme eri tasoryhmää.

StreetDance

Street Dance on niin pojille kuin tytöillekin suunnattu tunti, jolla tanssitaan hip hop -rytmeihin hyvää fiilistä korostaen. Tällä matalan osallistumiskynnyksen tunnilla käydään läpi useiden eri streetlajien perusteita ja päästään tutustumaan myös breikistä tuttuihin akrobatiatemppuihin. Street Dance-tunnilla sukelletaan monipuoliseen katutanssimaailmaan hauskanpidolla hoystettynä. Tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit & löysähkö vaatetus. Ikäsuositus 8-13 vuotiaille.

DANCE MIX 25v +

Tämä hyvänmielen tanssitunti on täynnä ihania rytmejä ja monipuolisisia vartalonliikkeitä. Tunti vie sinut mm. ihaniin lattarirytmeihin, tarjoten samalla oikea oppista tanssitekniikkaa osaavan ohjaajamme johdolla! Tämä tunti sopii kaikille - myös niille, jotka kokevat oppivansa hieman hitaammin tai tanssimaailma on vielä täysin kokematon.  Tällä aikuisille suunnatulla tunnilla annetaan aikaa liikkeiden ja sarjojen omaksumiselle, joten aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse! DANCE Mix-tunti tarjoaa tanssillisia elämyksiä, tule mukaan! Tunti on tarkoitettu 25v+ aikuisille.

HÖNTSÄ DISCO

Kaipaatko tuntia, missä voit huoletta jorailla discon merkeissä hyvän fiiliksen ja joukon mukana? Jos vastasit kyllä, on Höntsä Disco sinua varten! Tämä hullun hauska, rentoon ja hyvään meininkiin perustuva tanssitunti sopii etenkin lajin vanhoille kilpailijoille tai aktiivisesti tanssineille. Tällä tunnilla saat siis vain nauttia discon ihanasta jytkeestä rennoissa fiiliksissä.  Ei siis haittaa, vaikka taitosi olisivat hieman karisseet vuosien varrella. Hih! 

Tuntia suositellaan yli 17-vuotiaille.   

 

EK-ryhmät

EK-ryhmät ovat tanssikoulun erikoiskoulutusryhmiä, joissa harjoitellaan useamman kerran viikossa ja astetta tavoitteellisemmin. Kisaryhmille löytyy ryhmäkohtaisesti räätälöidyt lukujärjestykset. Tutustu lisää EK-ryhmät välilehdestä ja ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit!

Lukujärjestyksemme uutuuksia

CONTEMPORARY JAZZ

STREET DANCE

TARZAN AKRO

Varaa myös ikimuistoiset tanssisynttärit!