Tuntikuvaukset

Monipuolista tanssinohjausta ja valmennusta alkeisryhmistä kilpaileviin ja esiintyviin ryhmiin.

Studio Dance Effect tarjoaa tanssinohjausta ammattitaitoisten ja innostavien tanssinohjaajien johdolla. Erilaisia ryhmiä löytyy alkeista alkaen kaikenikäisille, niin tytöille kuin pojillekin. Lasten ja nuorten ohjaus on intohimomme ja myös aikuisten tunnit kasvattavat kokoajan suosiotaan! Lisäksi koulutusohjelmamme kattaa niin yksityis- kuin ryhmävalmennusta kilpaileville sekä kilpailemisesta kiinnostuneille tanssijoille.

Tutustu alta löytyvään tuntivalikoimaamme ja valitse suosikkituntisi!

Satutanssi

Satutanssi on 2-4-vuotiaille tanssijan aluille tarkoitettu ryhmä, jossa liikutaan ja leikitään musiikin tahdissa. Tanssitunneilla opetellaan tunnistamaan rytmiä sekä kannustetaan käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta musiikin sekä liikkeiden kautta. Tunneilla keskitytään monipuoliseen motoristen perustaitojen kehittämiseen musiikkia hyväksi käyttäen ja harjoitellaan myös ryhmässä toimimista. Satutanssissa luodaan erinomainen pohja sekä into liikkumiseen läpi elämän!

MixDance   

MixDance-tunnit ovat 5-8-vuotiaille tanssijoillemme suunnattuja iloisia tunteja. Mixdance tunneilla harjoitellaan tanssin perustaa, sekä opetellaan rytmiikkaa yhdistämällä discodancen- ja show´n lajiominaisia liikkeitä musiikkiin. Tarkoituksena on oppia monipuolisesti tanssin perusteet ja nauttia liikkumisesta ryhmän mukana. Monipuolisilla tunneilla pidetään myös hauskaa erilaisten tanssillisten leikkien pyörteissä. Kauden aikana ryhmälle luodaan oma koreografia vauhdikkaassa meiningissä. Tästä tunnista on tarjolla kaksi ikäryhmää. 

DiscoDance

DiscoDance-tunneilta ei energiaa puutu! Rytmiä ja rytkettä riittää, josta niin lapset kuin nuoretkin ovat osoittautuneet erityisesti nauttivan. Tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa, kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä, erilaisia käsisarjoja sekä esiintymistä. Näiden lisäksi tunteihin sisältyy koreografillinen osuus, jossa luodaan erilaisilla discotyyleillä toteutettuja koreografioita. Ohjaajat suunnittelevat harjoittelun nousujohteiseksi niin, että kauden aikana lisätään haastetta asteittain ja yksilöllisesti. Discoa tarjoaa effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Tästä tunnista on tarjolla kaksi eri ikäryhmää sekä erillisiä Intensiivitunteja jo aiempina kausina tanssineille. Lisäksi 4-6-vuotiaille löytyy myös MiniDisco ryhmä (ks. EK-ryhmät)!

Akrobatia

Tämä tunti on omistettu vain tempuille. Akrobatia- tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobatisia liikkeitä aina kuperkeikoista voltteihin ja pariakrobatiasta ihmispyramideihin. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta sekä kehonhallintaa, jolla taataan akrobatian turvallinen harjoittelu. Tunti on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Tasoryhmät takaavat jokaiselle omantasoisen ryhmän. Kysy lisää ohjaajiltamme.

FreestyleDisco 

Freestyledisco-tunneilla meno on super energinen ja tunti onkin osoittautunut monen vauhdin hurmaa rakastavan lemppariksi. Tällä tunnilla harjoitellaan nopeita ja ketteriä freestylediscolle tyypillisiä liikematerioita erilaisilla salin poikki harjoitteilla sekä koreografioilla. Tunnille kuuluvat myös akrobatiset liikkeet, sekä discoa läheisesti muistuttavat räväkät tanssisarjat. Freestyledisco tunneilla myös liikkuvuus kehittyy ja tanssijan fysiikka vahvistuu huomattavasti. Meininki on vauhdikasta ja tuntia rytmittääkin vielä discoakin nopeampi tempo.

ShowDance

ShowDance on erittäin laaja-alainen tanssilaji, jonka parissa moni tanssija on käynnistänyt uransa. Show'n alta löytyy monia eri tyylejä ja tämän myötä tunnitkin ovat hyvin vaihtelevia ja mukaansatempaavia. Tunneilla hiotaan ja käydään läpi tanssitekniikkaa, baletin alkeita, tehdään monia erilaisia koreografioita, sekä ennen kaikkea heittäydytään eri musiikkityylien vietäväksi. Erinomainen tunti aloittelevalle ja kehittyneellekin tanssin harrastajalle. Tästä tunnista on tarjolla kaksi eri tasoryhmää yli 11vuotiaille, sekä uutuus Intensiivi Showtunti!

Street Club

UUTUUS! Street Club on uusi niin pojille kuin tytöillekin suunnattu tunti, jolla tanssitaan hip hop -rytmeihin hyvää fiilistä korostaen. Tällä matalan osallistumiskynnyksen tunnilla käydään läpi useiden eri streetlajien perusteita ja päästään tutustumaan myös breikistä tuttuihin akrobatiatemppuihin. Street Clubissa sukelletaan monipuoliseen katutanssimaailmaan hauskanpidolla hoystettynä. Tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit & löysähkö vaatetus. Ikäsuositus 8-13 vuotiaille.

JAM

JAM - tunnilla jammaillaan ja pidetään hauskaa mm. show ja street tunnelmissa. Tunnit ovat hauskan monipuolisia ja niitä vauhdittaa viimeisimmät hittibiisit. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain tanssista innostunut. JAM - tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit. Tästä tunnista on tarjolla kaksi ikäryhmää ja tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin!

DANCE!

DANCE on kaikentasoisille lapsille sekä nuorille tarkoitettu iloinen tanssitunti. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain jorailusta innostunut. Tunneilla fiilistellään ja tutustutaan myös uusiin tanssilajeihin pääpainona disco- ja showdance. DANCE tarjoaa tanssillisia elämyksiä!! Tarjolla kaksi eri ikäryhmää!

Breikki

UUTUUS! BreakDance on New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, joka on syntynyt 70-luvun alun New Yorkin Bronxissa. Breikin siivittämän syntyi kokonainen hip hop kulttuuri. Breikin erottaa muista tyyleistä asenne, akrobaattiset liikkeet ja erityisesti lattia tasossa tanssiminen. Tunnilla tutustutaan breikin perusliikkeisiin ja harjoitellaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin erilaisia liikesarjoja. Tunnilla hyödynnetään ja kehitetään vahvasti tanssijoiden rytmiikkaa, kehon voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa sekä omaa luovuutta. Ikäsuositus tunnille on 8-13v.

DiscoDance Intensiivi

Discon Intensiivi tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä ja monipuolisia käsisarjoja. Tunneilla perehdytään myös Discoon vahvasti linkittyvään dynamiikan vaihteluun ja siihen liittyvien trendien toteuttamiseen. Tuntiin sisältyy lämmittelyosuus, jonka jälkeen harjoitellaan monipuolisesti niin salin poikki kuin keskilattiallakin toteutetuilla sarjoilla ja koreografioilla. Tämä tunti on loistava lisä kaikille discotanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa teknillistä osaamistaan. Discoa tarjoaa effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Intensiivitunneista löytyy kolme eri tasoryhmää.

Commercial

Commmercial -tunneilla keskitytään ensisijaisesti rohkeaan tanssimiseen ja heittäydytään musiikin ja kropan vietäväksi. Tunnit ottavat tyylillisesti vaikutteita erityisesti musiikkivideoista sekä artistien live-keikoista. Tunnin sisältö sekä tyyli vaihtelee suuresti kauden aikana, mennään katu-uskottavuudesta aina naisellisempaan, suorastaan diivamaiseen menoon! Tunnit ovat vauhdikkaita ja itsevarmuus karttuu, joten heittäydy rohkeasti mukaan! Aikaisemmasta tanssitaustasta voi olla hyötyä,  mutta sitä ei vaadita. Suositusikä yli 15-vuotiaille.

DANCE

Cocktail

DANCE Cocktail on nimensä mukaisesti laaja sekoitus tanssin suurta lajikirjoa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, joten mukaan voi heittäytyä ketä vain jorailusta innostunut. Tunneilla fiilistellään ja tutustutaan uusiin tanssilajeihin mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. DANCE Cocktail tarjoaa tanssillisia elämyksiä, tule mukaan! Tunti on tarkoitettu 30+ aikuisille.

FIT Cocktail

Sisartunti ylemmän Dance-tunnin kanssa. Tunti pohjautuu hyvällä ja energisellä fiiliksellä tehtävään kehon muokkaukseen muusikin tahdissa niin, että teema vaihtuu muutaman viikon välein. Luvassa on monipuolinen kattaus omalla kehonpainolla toteutettuja lajikokeiluja, mm. BodyWeight Training, Body&Mind, Core, Zumba ja kiertoharjoittelu. FIT Cocktail on loistava tunti aikuiselle tanssijalle tai ihan tavalliselle liikkujalle, joka nauttii rytmiin tehtävästä kuntoilusta ja haluaa hien otsalle. Tasoa pystyy säätämään helposti itse, joten menossa pysyy mukana kunnosta riippumatta. FIT tunneilla pystyt käymään myös kertaluonteisesti.

EK-ryhmät

EK-ryhmät ovat tanssikoulun erikoiskoulutusryhmiä, joissa harjoitellaan useamman kerran viikossa ja astetta tavoitteellisemmin. Uusia ryhmiä on tullut mukaan kevätkaudelle 2019, tutustu lisää EK-ryhmät välilehdestä ja ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit!

Lukujärjestyksemme uutuuksia

MINIDISCO & EFFE CREW
SHOWDANCE 
BREIKKI ( Pe, kaksi ikäryhmää)
COMMERCIAL
DANCE- & FIT COCKTAIL

Varaa myös ikimuistoiset tanssisynttärit!