Tanssinohjaajat

 

Rosa Blom

Rosa on tanssialan monitaituri! Vuonna 2016 Kisakallion urheiluopistosta valmistunut liikunta-alan ammattilainen on kartuttanut taitojaan tanssin saralla jo aivan pienestä pitäen. Hänet on niittänyt menestystä mm. disco-, show-, hip hop-, sekä lattarilajien parissa niin kansallisissa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Plakkarissa monia Suomenmestaruuksia ja palkintosijoja mm. EM- ja MM-kisoista.

Myöhemmällä iällä Discon energinen ja räväkkä meininki vei Rosan sydämmen mukanaan. Nykyään hän jakaa omaa tietotaitoaan Discotanssin saralla niin Suomessa kuin ulkomaillakin, takanaan jo miltein 10-vuoden kokemusta ohjaustoiminnasta. SDE:llä hän ohjaa kilparyhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltaryhmiä laidasta laitaan. Hän on aktiivisesti mukana Finnish Dance Organizationin discojaostossa ja on tuomaroinut monissa kilpailuissa.

Rosan ote oppilaisiin on lämmin ja helposti lähestyttävä. Omistautuneisuus tanssiin näkyy vahvasti hänen tekemisessään ja hänen mukaansa tempaava asenne pitää huolen siitä, että tunneilla on hauskaa ja meno ei helpolla hyydy!

Anniina Salonen

Anniina on jo 3-vuotiaasta lähtien tanssiin rakastunut – nykyään Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikunta-alan monitaituri! Menestyksekkään tanssiuransa aikana hän on päälajinsa Discotanssin lisäksi kartuttanut menestystä myös Performing Arts-lajien puolella.

Määrätietoinen tanssiura kisalavoilla on hallinnut Anniinan elämää jo nuoresta iästä lähtien, eikä loppua ole vielä näkynyt. Anniina kilpailee ja treenaa oman valmennusuransa rinnalla tavoitteellisesti kisoja kohden. Hänet tunnetaankin niin Suomessa kuin ulkomaillakin yhtenä Discotanssin kärkinimenä.  Plakkarissa hänellä on monia palkintosijoja niin kansallisilta kuin kansainvälistäkin kisoista.

Anniina ohjaa tanssikoulullamme kisaryhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltatunteja. Ohjaajana Anniina on helposti lähestyttävä ilopilleri, joka jakaa omaa tietotaitoaan aina ilon kautta.

 

Samppa Stenros

Päivisin päiväkodin johtajana työskentelevä katutanssimestari Samppa Stenros on niittänyt menestystä pääosin Brake Dancen saralla! Plakkarissa mm. monta mitalia SM- ja kansainvälisiltä stageilta. Tämä mukaansa tempaava ammattilainen taitaa siis takuuvarmasti katutanssimaailman siisteimmät liikkeet! Sampan ote oppilaisiin takaa sen, että niin matalan kuin vähän korkemmankin tason breikkarit saavat onnistumisen fiiliksiä rennossa ja osaavassa ilmapiirissä.

Samppa on 

 

Jenni Aaltonen

Jenni on superenerginen tanssialan taituri! Jenni työskennellyt tanssin parissa pitkäjänteisesti jo nuoresta iästä lähtien, jolloin hän ihastui erityisesti Discotanssiin. Discotanssin lisäksi Jenni on kilpaillut mm. Showtanssin ja lattarilajien parissa. Vuosien sitkeän ja tavoitteellisen treenaamisen johdosta hän on kartuttanut palkintosijoja mm. SM-, ja EM-stageilta. Ohjaamisen SDE:llä Jenni on aloittanut jo vuonna 2012. Hän on myös valmistunut fysioterapeutiksi.

Jenni ohjaa tanssikoulullamme kisaryhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltatunteja. Tämä energiaa huokuva ohjaaja rakastaa erityisesti tanssijoiden omistautuneisuutta ja innokkuutta lajia kohtaan. Tunnit lähtevät liikenteeseen aina hauskan pitoon nojautuen, joten hymy on tunneilla taatusti herkässä!

 

Nea Blom

Nea on discogenren taitaja ja on ollut yksi lajin kärkinimistä koko pitkän tanssiuransa aikana. Hän on aloittanut tanssin jo 3-vuotiaana, josta on päämäärätietoisesti ja tiedonjanoisesti tehnyt huikean kehityskaaren huipputanssijaksi ja karismaattiseksi lavaesiintyjäksi. Palkintokaapista köytyy titteleitä niin SM-, EM- ja MM-areenoilta. Nea on oppinoissaan perehtynyt lasten- ja nuorten kasvatukseen, joten disco- ja kisaryhmien lisäksi hän on omistautunut tanssikoulumme pienimpien ohjaukseen.

Nea on ohjaajana oikea energiapakkaus. Hänen kannustava ja huumorinläheinen opetustyyli pitää tunnit rentoina mutta tavoitteellisina.

 

Anni Kansonen

Anni monipuolinen tanssija, opettaja ja koreografi. Hän on kartuttanut kilpauransa aikana menestystä disco- ja showtanssin parissa niin kansallisilla- kuin kansainvälisilläkin areenoilla.  Nykyään hän on hurahtanut vahvasti myös katutanssilajien maailmaan. Valmentamisen SDE:llä Anni on aloittanut vuonna 2013.

Tunneillaan hän haluaa painottaa jokaisen persoonallisen tyylin ja monipuolisuuden korostamista sekä liikekielen ja liikkeiden laadun kehittämistä. Tunneilla tehdään ahkerasti töitä, mokaillaan, opitaan, onnistutaan ja nautitaan tanssista täysillä!

Anni opettaa kaikkia alkeista edistyneisiin omalla persoonallisella tyylillään, hauskanpitoa unohtamatta! 

Tällä hetkellä Anni suorittaa rakennusarkkitehdin opintoja Helsingissä ja opettaa SDE:llä vain satunnaisesti. 

 

Laura Aaltonen

Laura on jo pienenä tanssin aloittanut discoilija. Hän on tanssinut pitkän kilpauran discon- ja showtanssin parissa, keräten menestystä niin kansallisilla ja kansainvälisillä lavoilla. Laura tunnetaan etenkin karismaattisesta lavaesiintymisestä!

Laura on erittäin positiivinen, kannustava ja määrätietoinen ohjaaja. Hän ohjaa monipuolisesti tanssikoulumme pienimpiä oppilaita sekä show- ja kisaryhmän tunteja. Valmentamisen SDE:llä Laura on aloittanut vuonna 2017.

Lauran tulevien vuosien tavoite on valmistua liikunta-alan ammattilaiseksi.

 

Hanna Södergård

Hanna on jo 4-vuotiaana tanssiuransa aloittanut tanssialan monitaitaja. Hän on tanssinut mm. baletin, nykytanssin, discotanssin sekä jazz- ja showtanssin parissa. 

Hanna aloitti SDE:llä showtuntien ohjaajana vuonna 2019. Hänen vahvuuksiaan on monipuoliset ja hienoista yksityiskohdista koostuvat koreografiat. 

 

Tanssinopettajiimme saat yhteyden tästä!

Soita meille

044 755 4004

Sähköposti

studiodance.effec(at)gmail.com

Osoite

(tähän osoitteeseen emme ota vastaan postia)

Radiomiehenaktu 3 C, 20320 Turku