STUDIO DANCE EFFECT

OHJAAJAT

 

Anniina Salonen

Anniina on Kisakallion urheiluopistosta valmistunut liikunnan ohjaaja / liikuntaneuvoja. Hän erikoistui koulutuksessaan lasten ja nuorten ohjaukseen. Tämän lisäksi hän on lisäkouluttanut itseään useilla liikunnan alan kursseilla.

Anniina on pitkän linjan tanssija, tanssinohjaaja ja koreografi.

Anniina rakastui tanssiin jo kolme vuotiaana. Menestyksekkään tanssiuransa aikana hän on päälajinsa Disco-tanssin lisäksi kartuttanut menestystä myös Performing Arts-lajien puolella.

Määrätietoinen tanssiura kisalavoilla on hallinnut Anniinan elämää jo nuoresta iästä lähtien, eikä loppua ole vielä näkynyt. Anniina kilpailee ja treenaa oman valmennusuransa rinnalla tavoitteellisesti kisoja kohden. Hänet tunnetaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin yhtenä Disco-tanssin kärkinimenä.  Plakkarissa hänellä on monia palkintosijoja niin kansallisilta kuin kansainvälisistäkin kisoista.

Anniina vastaa tanssikoulullamme kisaryhmien valmennuksesta. Tämän lisäksi hän ohjaa lasten- ja nuorten iltatunteja. Ohjaajana Anniina on helposti lähestyttävä ilopilleri, joka jakaa omaa tietotaitoaan aina ilon kautta.

Anniinaan saat yhteyden: anniina@sdeturku.fi

 

Vilma Kivekäs

Vilma on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK). Vilman opinnot painottuivat show-tanssiin, mutta kokemusta tanssinopettajana löytyy monista eri lajeista Streetistä balettiin. Vilmasta huokuu, että hän rakastaa tanssia ja sen opettamista. 

Vilma käy myös itse aktiivisesti treenaamassa ja kehittämässä ammattitaitoaan tanssitunneilla ja tiiviskursseilla. Hän myös kilpailee vielä itse Performing Arts-lajien parissa.

”Haluan jakaa tanssin riemua kaiken ikäisten harrastajien kanssa. Tanssinopettajana haluan olla innostava ja kannustaa oppilaita omiin parhaisiin suorituksiin. Koen tärkeänä luoda turvallisen ja kehittävän ilmäpiirin tunneille. Tunneillani jokainen saa olla oma itsensä ja oppimista maustetaan yhdessä hyvällä huumorilla.”

Vilma opettaa SDE:llä Show, Commercial, Dance ja Contemporary Jazz -tunteja.

 

Samppa Stenros

Päivisin päiväkodin johtajana työskentelevä katutanssimestari Samppa Stenros on niittänyt menestystä pääosin Brake Dancen saralla! Plakkarissa mm. monta mitalia SM- ja kansainvälisiltä stageilta. Tämä mukaansa tempaava ammattilainen taitaa siis takuuvarmasti katutanssimaailman siisteimmät liikkeet!

Sampan ote oppilaisiin takaa sen, että niin matalan kuin vähän korkemmankin tason breikkarit saavat onnistumisen fiiliksiä rennossa ja osaavassa ilmapiirissä.

 

Anni Kansonen

Anni monipuolinen tanssija, opettaja ja koreografi. Hän on kartuttanut kilpauransa aikana menestystä disco- ja showtanssin parissa niin kansallisilla- kuin kansainvälisilläkin areenoilla.  Nykyään hän on hurahtanut vahvasti myös katutanssilajien maailmaan. Valmentamisen SDE:llä Anni on aloittanut vuonna 2013.

Annin punaisena lankana on rakentaa puhtaan perustekniikan päälle kunkin tanssijan  persoonallinen tapa liikkua ja ilmaista tanssin kautta erilaisia tunnetiloja.

Tunneillaan hän haluaa painottaa jokaisen persoonallisen tyylin ja monipuolisuuden korostamista sekä liikekielen ja liikkeiden laadun kehittämistä. Tunneilla tehdään ahkerasti töitä, mokaillaan, opitaan, onnistutaan ja nautitaan tanssista täysillä!

Anni opettaa kaikkia oppilaita alkeista edistyneisiin omalla persoonallisella tyylillään, hauskanpitoa unohtamatta! 

Anniin saat yhteyden:valmentajat@sdeturku.fi

Juulia Koskinen

Kilpa-aerobicin kautta tanssiin hurahtanut Juulia on monipuolinen tanssija, tanssinohjaaja ja koreografi. Juulia on niittänyt mainetta Disco-lajien parissa jo vuosien ajan.

Kilpa-aerobic loi vahvan pohjan aktiiviselle tanssiharrastukselle ja pitkäjänteiselle, menestyksekkäälle kilpauralle kotimaassa ja kansainvälisesti.

Tanssinohjauksen lisäksi, Juulia on valmentanut jo vuosia joukkuevoimistelun puolella.

Juulia ohjaa SDE:llä lasten ja nuorten tunteja monipuolisesti sekä on mukana kilparyhmien valmennuksessa.

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ TANSSINOPETTAJIIN

Soita meille:

044 755 4004

Lähetä meille sähköpostia:

Info@sdeturku.fi

Osoite:

Tähän osoitteeseen emme ota vastaan postia)

Radiomiehenaktu 3 C, 20320 Turku