Tanssinopettajat ja ohjaajat

 

Rosa Blom

Rosa on tanssialan monitaituri! Vuonna 2016 Kisakallion urheiluopistosta valmistunut liikunta-alan ammattilainen on kartuttanut taitojaan tanssin saralla jo aivan pienestä pitäen. Hänet on niittänyt menestystä mm. disco-, show-, hip hop-, sekä lattarilajien parissa niin kansallisissa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Plakkarissa monia Suomenmestaruuksia ja palkintosijoja mm. EM- ja MM-kisoista.

Myöhemmällä iällä Discon energinen ja räväkkä meininki vei Rosan sydämmen mukanaan. Nykyään hän jakaa omaa tietotaitoaan Discotanssin saralla niin Suomessa kuin ulkomaillakin, takanaan jo miltein 10-vuoden kokemusta ohjaustoiminnasta. SDE:llä hän ohjaa kilparyhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltaryhmiä laidasta laitaan. Hän on aktiivisesti mukana Finnish Dance Organizationin discojaostossa ja on tuomaroinut monissa kilpailuissa.

Rosan ote oppilaisiin on lämmin ja helposti lähestyttävä. Omistautuneisuus tanssiin näkyy vahvasti hänen tekemisessään ja hänen mukaansa tempaava asenne pitää huolen siitä, että tunneilla on hauskaa ja meno ei helpolla hyydy!

 

Samppa Stenros

Tanssikoulumme katutanssikulttuurin taitaja Samppa Stenros on niittänyt menestystä pääosin Brake Dancen saralla! Plakkarissa mm. monta mitalia SM- ja kansainvälisiltä stageilta. Tämä mukaansa tempaava ammattilainen taitaa siis takuuvarmasti katutanssimaailman siisteimmät liikkeet! Sampan ote oppilaisiin takaa sen, että niin matalan kuin vähän korkemmankin tason breikkarit saavat onnistumisen fiiliksiä rennossa ja osaavassa ilmapiirissä.

 

Anniina Salonen

Anniina on jo 3-vuotiaasta lähtien tanssiin rakastunut – nykyään Kisakallion Urheiluopistosta valmistunut liikunta-alan monitaituri! Menestyksekkään tanssiuransa aikana hän on päälajinsa Discotanssin lisäksi kartuttanut menestystä myös Performing Arts-lajien puolella.

Määrätietoinen tanssiura kisalavoilla on hallinnut Anniinan elämää jo nuoresta iästä lähtien, eikä loppua ole vielä näkynyt. Anniina kilpailee ja treenaa oman valmennusuransa rinnalla tavoitteellisesti kisoja kohden. Hänet tunnetaankin niin Suomessa kuin ulkomaillakin yhtenä Discotanssin kärkinimenä.  Plakkarissa hänellä on monia palkintosijoja niin kansallisilta kuin kansainvälistäkin kisoista.

Anniina ohjaa tanssikoulullamme kisaryhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltatunteja. Ohjaajana Anniina on helposti lähestyttävä ilopilleri, joka jakaa omaa tietotaitoaan aina ilon kautta.

 

Jenni Aaltonen

Jenni on superenerginen tanssialan taituri! Hän on työskennellyt tanssin parissa pitkäjänteisesti jo nuoresta iästä lähtien, jolloin hän ihastui erityisesti Discotanssiin. Discotanssin lisäksi Jenni on kilpaillut mm. Showtanssin ja lattarilajien parissa. Vuosien sitkeän ja tavoitteellisen treenaamisen johdosta hän on kartuttanut palkintosijoja mm. SM-, ja EM-stageilta. Ohjaajana Jenni on toiminut jo vuodesta 2012 lähtien.

Jenni ohjaa tanssikoulullamme kisaryhmien lisäksi lasten- ja nuorten iltatunteja. Tämä energiaa huokuva ohjaaja rakastaa erityisesti tanssijoiden omistautuneisuutta ja innokkuutta lajia kohtaan. Tunnit lähtevät liikenteeseen aina hauskan pitoon nojautuen, joten hymy on tunneilla taatusti herkässä!

 

Nea Blom

Nea on discogenren taitaja ja on ollut yksi lajin kärkinimistä koko pitkän tanssiuransa aikana. Hän on aloittanut tanssin jo 3-vuotiaana, josta on päämäärätietoisesti ja tiedonjanoisesti tehnyt huikean kehityskaaren huipputanssijaksi ja karismaattiseksi lavaesiintyjäksi. Palkintokaapista köytyy titteleitä niin SM-, EM- ja MM-areenoilta. Nea on oppinoissaan perehtynyt lasten- ja nuorten kasvatukseen, joten disco- ja kisaryhmien lisäksi hän ohjaa mm. tanssikoulumme pienempiä.

Nea on ohjaajana oikea energiapakkaus. Hänen kannustava ja huumorinläheinen opetustyyli pitää tunnit rentoina mutta tavoitteellisina.

 

Anni Kansonen

Kuvaus tulossa pian

 

Alisa Välimaa

kuvaus tulossa pian…

 

Laura Aaltonen

kuvaus tulossa pian…

 

Hanna Södergård

kuvaus tulossa pian…

 

.

Tanssinopettajiimme saat yhteyden tästä!

Soita meille

044 755 4004

Sähköposti

studiodance.effec(at)gmail.com

Osoite

(tähän osoitteeseen emme ota vastaan postia)

Radiomiehenaktu 3 C, 20320 Turku