Mukavaa syyskauden alkua kaikille!

Tanssikausi alkaa e17.8.2020 ja ilmoittautumisia tunneille on tullut mukavasti. Kausi alkaa nyt hieman epävakaissa tunnelmissa korona-epidemian tuodessa suuria kysymysmerkkejä syksyn toimintaan. Koulu kuitenkin aukeaa normaalisti ensiviikolla ja toivottavasti saamme jatkaa koko syyskauden ilman keskeytyksiä.

Olemme luoneet koronaepidemian uhan vuoksi www.tanssikoulusdeturku.fi sivustollemme uuden välilehden (Korona (COVID -19). Sivulle on nyt päivitetty taulukko kausimaksujen palautusta varten jos koulu joudutaan sulkemaan koronaepidemian vuoksi. Käythän tutustumassa!

Omalta osaltamme pyrimme pitämään hygieniatason korkeana. Olemme sijoittaneet käsien desinfiointiaineita sisääntulojen yhteyteen. Toivomme myös hyvää käsihygieniaa oppilaita ja vanhemmilta. Myös opettajamme tulevat tunneilla muistuttamaan asiasta. Salien lattiat ja tilamme siivotaan/desinfioidaan monta kertaa päivässä ammattipesuaineilla.

Tämän kaiken lisäksi muistutamme, että oppilaat eivät saa tulla tanssikoululle flunssaisena. Pidetään siis kotiin jäännin kynnys matalana. Jotta kotiin jäännin kynnys olisi matala, on väliin jääneitä tunteja mahdollisuus korvata kauden aikana. Jos tanssija joutuu olemaan pois koululta, voi hän korvata tunnin/tunnit joillain toisilla tunneilla.

Jos tanssija osallistuu korvaustunneille, tulee korvaavan tunnin opettajalle ilmoittautua tunnin alussa ja kertoa olevansa korvaamassa poissaoloaan omalta tunnilta/tunneilta. Muita toimenpiteitä ei tarvita.

Vanhempien osalta toivomme mahdollisimman vähäistä oleskelua koulun tiloissa. Jos kuitenkin vietät aikaa (odotat lasta) koululla, suosittelemme hengityssuojaimien käyttöä. Hengityssuojaimien käyttö on siis suositus, ei pakollista.

Viikko 34 (17.8. – 23.8.2020) on kokeiluviikko, jolloin tanssijat voivat veloituksetta kokeilla uusia tai kiinnostavia tunteja. Muistutamme kuitenkin, että myös kokeiluviikolle on ilmoittauduttava www-sivujen ilmoittautumisen kautta. Kokeiluviikolle löytyy oma 0-hintainen ”maksulinkki”, jota käytetään kun ilmoittaudutaan. Kokeiluviikon jälkeenkin tunteja on mahdollista kokeille 10,00 hintaisella kokeilumaksulla. Tähänkin maksuun löytyy oma verkkokauppasta oma ostolinkki.

BUSSILLA KULKIJAT HUOMIO! Iskun edessä (Satakunnantien ja Lukkosepänkadun risteys) oleva bussipysäkit on poistettu. Turvallinen tien ylityspaikka on Nesteaseman kohdalla (liikennevalot). Nesteen kohdalla on myös pysäkit.

Hyvää syyskauden alkua kaikille!

Terveisin SDE:n väki