Ilmoittautuminen syyskaudelle 2022 on lähtenyt jo mukavasti käyntiin ja on ilo huomata, että niin vanhoja kuin uusiakin jäseniä on jo nyt ilmoittautunut mukaan. Syyskausi 2022 käynnistyy 15.8.2022 maanantaina lukujärjestyksen mukaan. Tuntikuvauksiin pääsee tutustumaan https://www.tanssikoulusdeturku.fi/tunnit/. Syyskaudelle on mukana muutamia uusia tunteja, kuten FamilyDance, MTV Dance 12+ ja Street Dance 12+. Myös näiden tuntien kuvaukset löytyvät nyt yllä mainitulta sivulta.

FamilyDance on vanhemmille ja lapsille suunnattu yhteistunti, jonne lapsen on helppo tulla oman turvallisen vanhemman kanssa. Pienilläkin lapsilla on usein halu tanssia, mutta ujous estää saapumisen tanssitunnille yksin. Oman aikuisen kanssa ujous on helppo voittaa ja jatkossa siirtyminen tunnille, jossa vanhempi ei ole paikalla, helpottuu. Tämä tunti voi siis olla lapselle se kuuluisa ensimmäinen askel tanssiharrastuksen maailmaan. Toivomme myös aikuisten heittäytyvän ilolla tanssin ja rytmin pyörteisiin:)

MTV Dance 12+ on jatkumo erittäin suosituille tanssillisille tunneille. Tunnin ohjaajana toimii Juulia Koskinen. Tällä tunnilla tanssitaan tämän hetken suurimpien hittien tahtiin. Tunnin tanssillisen annin lisäksi, tunnin tarkoitus on lisätä esiintymisvarmuutta, lavailmaisua ja heittäytymiskykyä. Suuri suositus tälle tunnille!

Street Dance 12+ on myös Juulia Koskisen ohjaama menevä uutuustunti! Street dance sekoittaa katutanssin ja hip hopin eri tyylejä. Tunnilla keskitytään sarjojen harjoitteluun ja opetellaan myös työkaluja freestyleen. Tekniikan ja sarjojen lisäksi kaikilla tunneilla tietysti on myös äärimmäistä tanssin iloa! Street dance on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaiken ikäisille.

Syyskauden ensimmäisellä toimintaviikolla (15.8. – 19.8.2022) on mahdollisuus kokeilla kaikkia tunteja veloituksetta (ILMOITTAUDU VERKKOKAUPASSA: KOKEILUKERTA). Ensimmäisen toimintaviikon jälkeen tulee ilmoittautua uudelleen maksamalla kausimaksun. Uusien jäsenten tulee maksaa myös jäsenmaksu 15,00 ilmoittautumisen yhteydessä.

Studio Dance Effect on mukana Turun kaupungin Nuorisopassi -pilottihankkeessa. Nuorisopassi mobiilisovellus tulee kuuden koulun 7.-luokkalaisten käyttöön lukuvuonna 2022–2023. Tietoa tästä löytyy lisää Turun kaupungin sivuilta https://www.turku.fi/harrastusfoorumi

Kesä on ollut kiireinen tanssikoululla. Iltaryhmät jäivät lomalle toukokuun loppupuolella, mutta kilparyhmät jatkoivat harjoitteluaan vielä pitkälle kesäkuuhun. Osalle tanssijoista koitti kovasti odotettu kauden kohokohta juhannuksen aikaan, kun Tsekeissä Chomutovissa tanssittiin Disco Dance EM-kilpailut. Tällä erää SDE:ltä mukana olivat Anniina Salonen, Juulia Koskinen, Essi Niittymäki sekä Juulia Virtanen. Essi ja Juulia olivat kokemassa ihka ensimmäiset kansainväliset kilpailunsa. Jännitys oli iso, mutta molemmat kokivat kilpailut ihan parhaana kokemuksena koskaan. Euroopan parhaimmiston mukana kilpaileminen on suuri etu ja ilo. Molemmat onnistuvat hienosti ensimmäisessä kosketuksessaan kansainvälisiin lavoihin. Juulia Koskinen on jo konkari kansallisilla ja kansainvälisillä areenoilla. Juulia on menestynyt lajissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa jo vuosien ajan. Myös hän edusti tanssikouluamme upeasti osallistuen kilpailuun niin soolo-, duo- kuin pienryhmäkoreografioissa. Onnea heille kaikille!

Disco Dance -kilpailutoiminnasta vastaava ohjaajamme Anniina Salonen on moninkertainen lajinsa suomenmestari. Hän on voittanut Disco Dancen Suomenmestaruuksia kaikissa ikäluokissa. Anniina on menestynyt loistavasti vuosien ajan aina finaali- ja palkintopallisijoituksille saakka myös kansainvälisillä areenoilla. Tänä vuonna Anniina ylsi sijalle 10 kovatasoisessa aikuisten soolo-sarjassa. Hän oli Suomen ehdottomasti menestynein aikuistanssija. Onnea Anniinalle!

Iloksemme voimme todeta, että SDE:llä on Suomen tämän hetken menestynein ohjaaja opettamassa Disco Dance -tunneilla. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan syyskaudelle! SDE:n henkilökunta toivottaa kaikille hyvää kesän jatkoa!

Nähdään elokuussa!