Studio Dance Effectin kevätkausi 2022 starttaa lasten ja nuorten osalta 10.1.2022. Aikuisten tunti Just Dance 20+ pyritään aloittamaan 17.1.2022 jos rajoitukset antavat myöden.

Ilmoittautumiset kevään tunneille ovat jo vauhdissa. Haluamme toivottaa kaikki vanhat ja uudet tanssijat mukaan toimintaamme!

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu ILMOITTAUTUMINEN -sivun kautta. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät myös sivulla olevan linkin takaa. Ensimmäinen toimintaviikko on taas kokeiluviikko, jolloin on mahdollista kokeilla kaikkia tunteja veloituksetta ja ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos ilmoittautuminen tunneille tapahtuu ”Kokeiluviikko ilmainen” -tuotteen kautta, tulee ilmoittautuminen tehdä uudelleen maksun kera ennen toisen viikon alkua. Muistutuksena – kaikkien uusien ja vanhojen jäsenten tulee maksaa vuoden 2022 jäsenmaksu näin kauden alussa.

Korona tulee näillä näkymin vaikuttaman taas tähänkin kevään tanssikauteen, joten toivomme kaikilta tanssijoilta ja vanhemmilta hyvää tilanteenlukutaitoa. Käytetään maskia tanssikoulun tiloissa, pestään käsiä, pidetään turvavälejä sekä huolehditaan, ettei kipeänä saavuta tunneille!

Nyt on mahdollisuus hakea SDE.n Disco- ja Show kilparyhmiin. Otamme uusia tanssijoita kaikkiin ryhmiin (Sde MiniKids, SDE Kids, SDE Juniors sekä SDE Show Juniors). Paikkoja on rajallisesti, joten jos tavoitteellisempi harjoittelu sekä mahdollinen kilpailu-ura tanssin parissa kiinnostaa, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. kaikkii ryhmiin on mahdollisuus hakea vaikka ei olisi aikaisempaa tanssitaustaa. Oikea ryhmä taitotason osalta löydetään yhdessä tapaamisen ja katselmuksen kautta. Studio Dance Effectillä kilpailutoiminnan lajeina on Disco Dance sekä Show Dance. Näissä lajeissa on mahdollisuus siirtyä kilpalavoille ryhmä-, duo- ja soolotanssijana. Kerromme mielellämme lisää kilparyhmätoiminnastamme. Otathan yhteyttä kilparyhmätoiminnan osalta anniina@sdeturku.fi tai soita 044 755 4004.

Sde MiniKids -ryhmän oppilaat ovat 5-7 vuotiaita.

Ihanaa valoisaa kevättä kaikille!