Kausi jatkuu viikolle 14 alla mainitun mallin mukaan. Olemme lähettäneet 4.4.2021 kaikille jäsenille jäsenkirjeen, jossa on linkit viikon 14 etäopetustunneille.

”Jatkamme tanssikoulutoimintaa hybridi-mallin mukaan ensiviikon maanantaista 29.3.2021 alkaen.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki 2008 syntyneet tai nuoremmat oppilaat siirtyvät lähiopetukseen normaalin aikataulun mukaan ja 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat oppilaat siirtyvät etäopetukseen Zoom-palvelun kautta.
(Myös 2008 syntyneet ja nuoremmat siirtyvät etäopetukseen Zoomin välityksellä, jos lähiopetustoiminta estyy mahdollisten tulevia liikkumisrajoitusten myötä. Alle 6-vuotiaille emme tule etäopetusta järjestämään) Mahdollisesta koko koulun kattavasta etäopiskelumallista informoimme kun asia on ajankohtainen.

Etenemme yllä mainitun toimintatavan mukaan viikko kerrallaan. Kuuntelemme tarkalla korvalla hallituksen ja Aluehallintoviraston linjauksia tulevista rajoituksista ja olemme valmiit reagoimaan tulevaan jopa vuorokauden varoitusajalla, joten seuratkaa tarkasti sähköpostia ja www.tanssikoulusdeturku.fi / ajankohtaista – palstaa. Tiedotamme pääsääntöisesti näissä kanavissa.

TOIMINTAOHJEET OPPILAILLE JA VANHEMMILLE:
Tanssitunnit koululla kestävät 50 minuuttia.
Alaovesta saa tulla sisään vain tasatunnein, eli jos tunti lähiopetuksessa alkaa kello 18.00, saa alaovesta tulle sisään vasta klo 18.00. Tämä jälkeen siirrytään suoraan salin odotuskäytävään, josta opettaja kutsuu saliin. Myös käytävätiloissa on huolehdittava turvaväleistä.
Tunti loppuu viisi (5) minuuttia normaalia aiemmin, jonka jälkeen tiloista on poistuttava ulos!
Salissa pyritään noudattamaan myös turvavälejä. Ohjeistakaa lapsia tästä kotona.

Kaikki koulun yleiset tilat (pukuhuoneet, keittiö, lounge) on suljettu, wc-tiloja lukuun ottamatta.
Annamme VAHVAN SUOSITUKSEN MASKIEN KÄYTÖSTÄ MYÖS TANSSITUNNIN AIKANA! Tunnit tullaan suunnittelemaan niin, että maskin käyttö on mahdollista (Tunnit ovat siis väliaikaisesti vähemmän hengästyttäviä). Alle kouluikäisten osalta maskisuositus on kevyempi. Koululle tultaessa ja poistuttaessa on kaikille maskin käyttö suotavaa.
Muistuttakaa lapsia ja nuoria käsienpesun tarpeellisuudesta sekä käsidesin käytöstä. Koululla on joka käytävällä ja wc-tiloissa käsidesit käytettävissä.

Vuonna 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille tanssijoille avataan siis mahdollisuus etäopetukseen ZOOM-linkkien kautta. Nyt on oiva mahdollisuus käydä jopa useammalla tunnilla. Kaikki Zoom-tunnit ovat avoimia tämän ikäluokan tanssijoille. Toivomme tanssijoiden käyttävän tätä mahdollisuutta hyväkseen. Toivomme suurta osallistujamäärää etäopetus -tunneille. (Etäopetustunnit: Show Taso 2 (hybridi-malli = lähiopetus ja etäopetus) ja klo 19-20 Dance yli 14 v., Maanantain Commercial +12 v., Keskiviikon klo 19-20 Disco Dance yli 13 v, Perjantain Slow yli 1 v.)
Linkit etäopetukseen on lähetetty vanhempien sähköpostiin viikonlopun aikana. Linkkejä ei julkaista www-sivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

TANSSITUNNIT OVAT MYÖS PÄÄSIÄISEN PYHINÄ ELI TUNNIT OVAT NORMAALISTI PERJANTAINA 2.4.2021 JA MAANANTAINA 5.4.2021.

Tanssikausi olisi normaalisti päättymässä 16.5.2021, mutta jatkamme tanssikautta mahdollisuuksien mukaan 6.6.2021 saakka.

Lisäkysymykset voitte laittaa sähköpostiin studiodance.effect@gmail.com.

Ihanaa kevättä kaikille!