SHOW KILPARYHMÄ

SDE SHOW JUNIORS&ADULTS

SDE Show Juniors&Adults -kilparyhmä harjoittelee tavoitteellisesti tähtäimenään kansalliset kilpailut, kuten Performing Arts SM&IKM -kilpailut. Ryhmä koostuu 13-19 -vuotiaista tanssijoista ja päälajina toimii showtanssi ja kaikki sen eri tyylilajit. Ryhmän vastuuvalmentajina toimivat Anni Kansonen ja Vilma Kivekäs. 

Ryhmän keskiössä on ryhmäkoreografia, jonka kokoonpanot ja kisattava sarja määritetään kausittain. Sen lisäksi tanssijoilla on mahdollisuus hakea duo- tai soolokoreografiaa. Monipuolisilla harjoitustunneilla painotetaan vahvaa tanssitekniikkaa, ilmaisua, eläytymistä, nopeaa ja hidasta liikemateriaa sekä erilaisia koreografioita. Kädestä käteen -periaatteeseen nojautuva valmennus varmistaa jokaisen tanssijan yksillöllisen ja nousujohteisen kehityskaaren.

Ryhmä koostuu sitoutuneista ja haasteita janoavista tanssijoista, jotka luovat yhdessä motivoivan ja yhteisöllisen treeniympäristön. Ryhmän harjoitustunnit koostuvat neljästä omasta viikkotunnista sekä kahdesta pakollisesta iltatunnista. Tämän lisäksi useat ryhmän jäsenet täydentävät osaamistaan erilaisilla vapaavalintaisilla iltatunneilla.  

Ryhmän virallinen hakutilaisuus järjestetään joka kevät. Mikäli kiinnostuit hakemaan ryhmään mukaan, kannustamme laittamaan viestiä sähköpostitse osoitteeseen anni@sdeturku.fi.