STUDIO DANCE EFFECT

KILPARYHMÄT

Tule mukaan SDE:n erikoiskoulutusryhmiin!

Otamme kevätkaudelle mukaan uusia oppilaita kisaryhmäkokoonpanoihin  hakemusten ja kiinnostuksen perusteella. Lähesty rohkeasti valmentajiamme sähköpostitse, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta erikoiskoulutusryhmiämme kohtaan.Disco Dance -kilparymien toiminnasta vastaa Anniina Salonen. Kysymykset ja tiedustelut: anniina@sdeturku.fi

Show -kilparyhmän vastuuopettajana toimivat Vilma Kivekäs ja Anni Kansonen. Heihin saat yhteyden laittamalla sähköpostia info@sdeturku.fi.

SDE MiniKids

4-7-vuotiaille suunnattu disco-ryhmä, jossa tavoitteena on vahva rytmin, koordinaation sekä esiintymisen kehittäminen. Ryhmä harjoittelee discon perusteita, mutta kosketuksia otetaan muihinkin tanssilajeihin ja tunneilla perehdytään myös tanssin teknilliseen puoleen opetukseen. MiniKids- ryhmään voi ilmoittautua kuka tahansa innokas ja reipas nuori tanssijan alku tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien ohjaajat suosittelevat tähän ryhmään siirtymistä. Vanhemmat Minit voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Minit harjoittelevat 2h+1h  viikossa. MiniKidseillä on kaksi ryhmän omaa tuntia ja tämän lisäksi oppilas voi valita lukujärjestyksestä yhden lisätunnin. Hintaan kuuluu myös esiintymisiä ja mahdollisia kilpailuja varten luotu ryhmäkoreografia, joka rakennetaan kauden aikana ryhmän tunneilla. (Tanssin perusteet opetellaan ennen koreografioita)

Ryhmän tunnit:

 • Tiistaina klo 18.00 – 19.00
 • Keskiviikkona klo 18.00 – 19.00
 • Valinnainen harrasteryhmien tunti

SDE Kids

SDE DiscoKids Alkeiskilparyhmä on aloittelevien kilpailijoiden tai kilpailemaan tulevaisuudessa aikovien ryhmä. Ryhmässä harjoittelu on intensiivisempää sekä hyvin monipuolista, jolla taataan vahva tekniikka- ja tanssipohja tulevaisuuteen. SDE Disco Kids-ryhmän oppilaat voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Tämän ryhmän tanssijat ovat innokkaita ja motivoituneita oppimaan uutta. Ryhmään valitaan oman halukkuuden sekä auditoinnin kautta tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien valmentajat suosittelevat innokkaille tanssijoille siirtymistä tähän ryhmään. Ryhmällä on neljä ryhmän omaa tuntia. Tämän lisäksi ryhmän harjoitteluohjelmaan kuuluu valikoidut iltaryhmätunnit.  Suositusikä tälle ryhmälle on 7-12 vuotta.

Ryhmän tunnit:

 • Tiistai klo 16.30 – 18.00 
 • Keskiviikko klo 15.00 – 17.00
 • Perjantai klo 17.00 – 18.00

SDE Juniors

Sde Disco Juniors – kilparyhmä on valmennusryhmiä, joissa harjoittelu on jo tavoitteellista ja määrätietoista, tähtäimenä niin kansalliset- kuin kansainvälisetkin kilpailut. Ryhmän jäsenet ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelijoita, jotka janoavat haasteita sekä mahdollista kilpailu-uraa tanssin saralla. Ryhmään valitaan tanssijat SDE DiscoKids -ryhmästä sekä vuosittain auditoinnin kautta. Ryhmään voi hakea myös olemalla yhteydessä tanssinopettajiin anniina@sdeturku.fi.

SDE Disco Juniors – ryhmällä harjoittelee 8 – 12,5 untia viikossa. Tämän lisäksi ryhmän oppilaille suositellaan muutamia iltaryhmien tunteja lukujärjestyksestä. Ryhmän oppilaiden suositusikä 12-17v.

Ryhmän tunnit:

 • Maanantai: 18.00 – 20.30
 • Tiistai: 18.00 – 20.30
 • Keskiviikko: 16.00 – 18.00
 • Torstai: 16.00 – 18.30
 • Sunnuntai: 11.00 – 15.00

   

  SDE Show Juniors

  SDE:n showkisaryhmä on tiimi motivoituneille tanssijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan tanssillisesti sekä ilmaisullisesti samalla ryhmäytyen ja ystävystyen toisten tanssijoiden kanssa. Kisaryhmän tavoitteena on päästä harjoittelemaan esiintymistä sekä päästä tutustumaan tanssin kisamaailmaan yhtenä ryhmänä sekä myös erilaisia muita kokoonpanoja muodostaen (pienryhmät, soolot, duot sekä myöhemmin mahdollisesti muodostelmat). Päätavoitteena on luoda uusia kokemuksia tanssin saralla yhtenäisenä ryhmänä taitoja samalla kartuttaen. Ryhmä harjoittelee kahdella ryhmän omalla tunnilla / viikko. Tämän lisäksi ryhmän oppilailla on rajaton mahdollisuus käydä tanssikoulun muilla tunneilla. Lisätietoa ryhmän toiminnasta sekä ryhmään hakeutumisesta voi kysyä valmentajatsde@gmail.com.

  Ryhmän omat tunnit torstaisin klo 18.30 – 19.30

  Kilparyhmien hinnoitteluperusteet:

  Kilparyhmien kausimaksut oikeuttavat kunkin ryhmän lukujärjestyksen mukaisiin tunteihin. Tämän lisäksi oppilaat voivat käydä vapaasti valitsemillaan tai opettajien suosittelemilla iltaryhmän tunneilla (Ei Koske MiniKids -ryhmää).

  Koreografiat toteutetaan pääosin yksityistunneilla (ei ryhmän omilla lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla), joista oppilaille tulee erillinen kustannus. Yksityistunnin hinta riippuu ryhmän koosta (tanssijamäärästä) ja koreografiasta sekä lajista. Yksityistuntien määrä ja aikataulut räätälöidään kilpailukalenterin ja tarpeen mukaan. 

  Tämän lisäksi kilpailevat tanssijat maksavat koreografille koreografiamaksun, joka on myös erillinen, kertaluonteinen kustannus. Koreografiamaksu erääntyy maksettavaksi ennen kilpakoreografian harjoittelun aloittamista.

  Kilpailevat tanssijat kustantavat kaikki kilpailumatkojen kulut itse (eivät sisälly kausimaksuun). Näitä kuluja on mm. osallistumismaksut, matkakulut, hotelli/yöpymiskustannukset sekä kilpailuissa mukana olevan opettajan / valmentajan kulut. Ryhmien osalta valmentajakulut jaetaan ryhmän oppilaiden kesken.

  Lisätietoa: info@sdeturku.fi