KILPARYHMÄT

Tervetuloa tutustumaan erikoiskoulutustarjontaamme! SDE tarjoaa show- ja discopuolen erikoiskoulutusta eri ikä- ja taitotason omaaville tanssijoille. Kilparyhmissämme pääset kartuttamaan esiintymiskokemusta erilaisissa kilpailuissa ja muissa tapahtumissa. Kilparyhmässä pääset lisäksi kehittämään tanssitaitojasi monipuolisten harjotteiden, tekniikoiden ja kädestä käteen -menetelmään nojautuvan valmennuksen avulla. Valmennusryhmämme painottavat kokonaisvaltaista treeniä, jossa kehitetään tanssijan kaikkia osa-alueita aina tanssitekniikasta fysiikkaan ja koreografiaosaamisesta ilmaisuun. Inspiroiva ja yksilöllinen valmennus, monipuoliset harjoitteet ja kannustava ilmapiiri tekee tavoitteellisesta treenaamisesta mukavaa.

Kilparyhmiimme on mahdollisuus hakeutua mukaan audition-hakutilaisuuksissa tai laittamalla viestiä osoitteeseen anniina@sdeturku.fi (discopuolen asioissa) tai anni@sdeturku.fi (showpuolen asioissa). Tutustu valikoimaamme ja hae mukaan!

SDE DISCO MINIKIDS

SDE DISCO MINIKIDS

SDE DISCO MINIKIDS -alkeiskilparyhmä on suunnattu 4-7-vuotiaille kilpauraa aloittaville tanssijan aluille. Ryhmän päälajina toimii discotanssi, mutta tunneilla otetaan kosketusta myös muihin tyylilajeihin. Alkeiskilparyhmässämme lapset oppivat discotanssin perusteita, kuten liikkeiden koordinaatiota, liikeyhdistelmiä, koreografioita, rytmiikkaa ja ilmaisukykyä. Lisäksi tanssijat saavat mahdollisuuden kartuttaa esiintymiskokemusta erilaisissa pienimuotoisissa kilpailuissa ja esiintymisissä. Ryhmä harjoittelee kaksi tuntia viikossa ja valmentajina toimivat Juulia Koskinen ja Anniina Salonen.

SDE SHOW JUNIORS&ADULTS

SDE SHOW JUNIORS&ADULTS

SDE SHOW JUNIORS/ADULTS on showpuolen kilparyhmä, joka harjoittelee tavoitteellisesti tähtäimenään kansalliset kilpailut. Ryhmä koostuu 13-18 -vuotiaista tanssijoista ja päälajina toimii showtanssi ja sen eri tyylilajit. Ryhmän tanssijoilla on mahdollisuus osallistua soolo-, duo- ja ryhmäsarjoihin. Monipuolisilla harjoitustunneilla painotetaan vahvaa tanssitekniikkaa, ilmaisua, eläytymistä, nopeaa ja hidasta liikemateriaa sekä erilaisia koreografioita. Kädestä käteen -periaatteeseen nojautuva valmennus varmistaa jokaisen tanssijan yksillöllisen ja nousujohteisen kehityskaaren. Ryhmä koostuu sitoutuneista ja haasteita janoavista tanssijoista, jotka luovat yhdessä motivoivan ja yhteisöllisen treeniympäristön. Ryhmän valmentajina toimivat Vilma Kivekäs ja Anni Kansonen. Ryhmän harjoitustunnit koostuvat kolmesta omasta tunnista + kahdesta iltatunnista. Tämän lisäksi useat ryhmän jäsenet täydentävät osaamistaan erilaisilla vapaavalintaisilla iltatunneilla.  Tutustu ryhmän harjoitustuntien aikatauluihin aikataulut-välilehdellä!

SDE DISCO KIDS

SDE DISCO KIDS

SDE DISCO KIDS -kilparyhmä on suunnattu astetta intensiivisempää treeniä kaipaaville ja kilpauraa aloittaville nuorille tanssijoille. Ryhmän ikähaarukka on 7-11-vuotiaat tanssijat ja päälajina toimii discotanssi. Ryhmän tunneilla perehdytään myös muiden tyylilajien liikemateriaan. Treenitunneilla painotetaan oikeaoppista tanssitekniikkaa, kehonhallintaa, rytmiikkaa ja erilaisia liikeyhdistelmiä koreografioiden muodossa. Ryhmän tanssijat pääsevät kartuttamaan kilpailu- ja esiintymiskokemusta mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ryhmään kuuluu viisi omaa tuntia + valikoidut iltatunnit. Valmentajina toimivat Anniina Salonen ja Juulia Koskinen.

SDE DISCO RISING STAR

SDE DISCO RISING STAR

SDE DISCO RISING STAR on matalan kynnyksen treeni- ja valmennuskilparyhmä, joka on suunnattu vähemmän tanssitaustaa omaaville ja kilpauraa aloittaville nouseville discotähdille. Ryhmän harjoitustunneilla syvennytään monipuoliseen lajiosaamiseen ja tuntien taso mukautuu ryhmän jäsenten mukaisesti. Ryhmän jäsenenä pääset osallistumaan disco rising star -sarjan kilpailukategoriaan ja kartuttamaan arvokasta esiintymiskokemusta myös muissa kilpailuissa ja tapahtumissa. Rising Star-valmennusryhmä on loistava ponnistuslauta tavoitteellisempaa treeniä ja kilpauraa havitteleville tanssijoille. Ryhmään on mahdollisuus hakeutua mukaan vuosittain järjestettävän audition-hakutilaisuuden kautta. Valmentajat voivat myös ehdottaa ryhmään hakeutumista iltaryhmiemme kautta.

Valikoimassamme on kaksi eri ikäryhmää; Disco Rising Star juniorit ja Disco Rising Star lapset. Tutustu ryhmien harjoitusaikatauluihin aikataulut-välilehdellä!

SDE DISCO JUNIORS&ADULTS

SDE DISCO JUNIORS&ADULTS

SDE JUNIORS/ADULTS on kilparyhmä, jossa harjoittelu on määrätietoista ja tavoitteellista. Ryhmä koostuu 12-17 -vuotiaista tanssijoista. Ryhmä päätähtäin on discotanssin kilpailuissa ja tanssijat ovatkin niittäneet menestystä niin kansallisissa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Ryhmän jäsenet ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelijoita ja ohjaajien valmennusote on kannustava mutta sopivan tiukka. Monipuolinen tekniikka-, ja fysiikkatreeni yhdistettynä tanssilliseen opetukseen varmistaa jokaisen tanssijan nousujohteisen kehityskaaren. Ryhmään lukeutuu 8-12 omaa tuntia + valikoidut iltatunnit. Valmentajina toimivat Anniina Salonen ja Juulia Koskinen.