Erikoiskoulutus/Kilparyhmät

Tule mukaan SDE:n erikoiskoulutusryhmiin!

Otamme uusia oppilaita kisaryhmäkokoonpanoihin (Star, Champion & Elite) hakemusten ja kiinnostuksen perusteella. Lähesty rohkeasti valmentajiamme sähköpostitse, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta erikoiskoulutusryhmiämme kohtaan. Kysymykset ja tiedustelut alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta

MiniKids

4-6-vuotiaille suunnattu disco-ryhmä, jossa tavoitteena on vahva rytmin, koordinaation sekä esiintymisen kehittäminen. Ryhmä harjoittelee discon perusteita, mutta kosketuksia otetaan muihinkin tanssilajeihin ja myös tanssin teknilliseen puoleen perehdytään. Mini- ryhmään voi ilmoittautua kuka tahansa innokas ja reipas nuori tanssijan alku tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien ohjaajat suosittelevat tähän ryhmään siirtymistä. Vanhemmat Minit voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Minit harjoittelevat 2xviikossa ja hintaan kuuluu myös oma kisakoreografia (joko soolo-tai duo-ohjelma), joka tehdään kauden aikana tunneilla.

Intensiivi

Tanssikoulumme valmennusrinki, jonka sisältä tanssija pystyy valikoimaan itselleen sopivia tunteja laidasta laitaan. Tanssijat pääsevät valitsemaan yhteistyössä valmentajan kanssa tasoon ja ikään sopivan viikko-ohjelman, koostuen intensiivi- & harrastetunneistamme. Intensiivirinkiin liittyminen on oiva valinta niille, joille kilparyhmissä tanssiminen ei ole välttämättä ajankohtaista, mutta haluavat kehittyä ja harjoitella aiempaa tehokkaammin. Intensiivi-tunneilla harjoitteleminen toimii toki hyvänä ponnahduslautana kilpailemiseen mm. Rising Star-sarjassa tai pienemmissä kilpailuissa. Intensiivitanssijat saavat valita itselleen neljä vapaavalintaista viikkotuntia, jonka päälle on mahdollisuus ottaa lisätunteja. Iältään valmennusrinkiin voi kuulua kaiken ikäiset tanssijat. Discon Intensiivi jakautuu kahteen tasoon, joista intensiivi 2 on muutaman kauden tanssineille ja intensiivi 3 discoa jo aikaisemmin harrastaneille tai kilpailuissa käyneille tanssijoille, vuosia discon parissa olleille sekä kansainvälisissä kilpailuissa käyneille.

Star

Star Alkeiskilparyhmä on aloittelevien kilpailijoiden tai kilpailemaan tulevaisuudessa aikovien ryhmä. Star- ryhmässä harjoittelu on intensiivisempää sekä hyvin monipuolista, jolla taataan vahva tekniikka- ja tanssipohja tulevaisuuteen. Star ryhmän oppilaat voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Tämän ryhmän tanssijat ovat innokkaita ja motivoituneita oppimaan uutta. Ryhmään valitaan oman halukkuuden sekä auditoinnin kautta tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien valmentajat suosittelevat innokkaille tanssijoille siirtymistä tähän ryhmään. Star ryhmä harjoittelee 3xviikossa, jonka lisäksi tanssija voi valita itselleen lukujärjestyksestä lisätunteja. Suositusikä tälle ryhmälle on 8-12 vuotta.

Champion

Champion kilparyhmä on 2.-tason valmennusryhmä, jossa harjoittelu on jo tavoitteellista ja määrätietoista, tähtäimenä niin kansalliset- kuin kansainvälisetkin kilpailut. Ryhmän jäsenet ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelijoita, jotka janoavat haasteita sekä mahdollista kilpailu-uraa tanssin saralla. Ryhmään valitaan tanssijat Star-ryhmästä sekä vuosittain auditoinnin kautta. Ryhmään voi hakea myös olemalla yhteydessä tanssinopettajiin valmentajatsde@gmail.com. Ryhmä harjoittelee 8h viikossa. Champion-ryhmän tanssija voi valita lisätunteja lukujärjestyksestä kisaryhmätuntien lisäksi. Ryhmään voi hakea sekä juniori- että aikuis-sarjan tanssijat. Suositusikä 12-17v.

Elite

Elite on 3.tason valmennusryhmä, jossa tavoitteena on kehittyä vahvaksi, tasapainoiseksi ja ammattimaiseksi tanssijaksi. Elite-ryhmän tanssijoiden tulee olla kyvykkäitä toimimaan niin yksilönä kuin ryhmässäkin. Koulutusryhmän tunnit pitävät sisällään jokaiselle henkilökohtaisesti suunnitellun kausiohjelman, johon kuuluu mm. tekniikkaopetusta (disco ja showtanssi), balettia, kehonhuoltoa, kestävyyttä, liikkuvuutta, koreografiatunteja sekä psyykkistä valmennusta. Elite-ryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja harjoittelu määrätietoista, tähtäimenä kansalliset ja kansainväliset kilpailut sekä niissä menestyminen. Kommunikointi ja yhteistyö koulun, vanhempien ja tanssikoulun välillä ovat tärkeässä roolissa. Ryhmä harjoittelee yli 14 tuntia viikossa, jonka lisäksi harjoittelevat ahkerasti yksityistunneilla. Elite-tanssija saa valita itselleen haluamansa määrän lisätunteja lukujärjestyksestä kisaryhmätuntien lisäksi.

Eliten tanssijat ovat saavuttaneet lukuisia mitaleja ja titteleitä tanssikoululle ja maallemme, sekä kansallisella, että kansainvälisellä tasolla. Ryhmään voi hakea auditoinnin kautta niin juniori- että aikuis-sarjan tanssijat. Ryhmään voidaan valita myös henkilökohtaisen katselmuksen kautta. Suositusikä 15-20v.