STUDIO DANCE EFFECT

KILPARYHMÄT

Tule mukaan SDE:n erikoiskoulutusryhmiin!

Otamme uusia oppilaita kisaryhmäkokoonpanoihin (Star, Champion & Elite) hakemusten ja kiinnostuksen perusteella. Lähesty rohkeasti valmentajiamme sähköpostitse, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta erikoiskoulutusryhmiämme kohtaan. Kysymykset ja tiedustelut alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta

MiniKids

4-7-vuotiaille suunnattu disco-ryhmä, jossa tavoitteena on vahva rytmin, koordinaation sekä esiintymisen kehittäminen. Ryhmä harjoittelee discon perusteita, mutta kosketuksia otetaan muihinkin tanssilajeihin ja tunneilla perehdytään myös tanssin teknilliseen puoleen opetukseen. MiniKids- ryhmään voi ilmoittautua kuka tahansa innokas ja reipas nuori tanssijan alku tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien ohjaajat suosittelevat tähän ryhmään siirtymistä. Vanhemmat Minit voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Minit harjoittelevat 3 x viikossa. MiniKidseillä on kaksi ryhmän omaa tuntia ja tämän lisäksi oppilas voi valita lukujärjestyksestä yhden lisätunnin. Hintaan kuuluu myös oma kisakoreografia (joko soolo-tai duo-ohjelma), joka tehdään kauden aikana tunneilla.

Ryhmän tunnit:

 • Tiistaitai klo 17.00 – 18.00
 • Torstai: Star-ryhmän tunti 17.00 – 18.00 (Valinnainen)
 • Torstai klo 18.00 – 19.00

Star

Star Alkeiskilparyhmä on aloittelevien kilpailijoiden tai kilpailemaan tulevaisuudessa aikovien ryhmä. Star- ryhmässä harjoittelu on intensiivisempää sekä hyvin monipuolista, jolla taataan vahva tekniikka- ja tanssipohja tulevaisuuteen. Star ryhmän oppilaat voivat ottaa myös halutessaan kosketuksia kilpailumaailmaan. Tämän ryhmän tanssijat ovat innokkaita ja motivoituneita oppimaan uutta. Ryhmään valitaan oman halukkuuden sekä auditoinnin kautta tai vaihtoehtoisesti harrasteryhmien valmentajat suosittelevat innokkaille tanssijoille siirtymistä tähän ryhmään. Star ryhmällä on neljä ryhmän omaa tuntia. Tämän lisäksi ryhmän harjoitteluohjelmaan kuuluu valikoidut iltaryhmätunnit.  Suositusikä tälle ryhmälle on 8-12 vuotta.

Ryhmän tunnit:

 • Tiistai klo 16.00 – 17.00 
 • Keskiviikko klo 16.00 – 17.00
 • Torstai klo 16.00 – 18.00
 • Sunnuntai klo 11.00 – 14.00

Champion (Elite)

Champion / Elite kilparyhmät on 2.-tason valmennusryhmiä, joissa harjoittelu on jo tavoitteellista ja määrätietoista, tähtäimenä niin kansalliset- kuin kansainvälisetkin kilpailut. Ryhmän jäsenet ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelijoita, jotka janoavat haasteita sekä mahdollista kilpailu-uraa tanssin saralla. Ryhmään valitaan tanssijat Star-ryhmästä sekä vuosittain auditoinnin kautta. Ryhmään voi hakea myös olemalla yhteydessä tanssinopettajiin valmentajatsde@gmail.com.

Champion – ryhmällä on seitsemän ryhmän omaa tuntia viikossa. Tämän lisäksi Champion-ryhmän oppilaille suositellaan muutamia iltaryhmien tunteja lukujärjestyksestä. Ryhmään voi hakea sekä juniori- että aikuis-sarjan tanssijat. Suositusikä 12-17v.

Elite-ryhmä harjoittelee Champion-ryhmän kanssa samoilla tunneilla, lukuun ottamatta ryhmän kahta omaa tuntia. Elite-ryhmä harjoittelee vähintään yhdeksan tuntia viikossa.

Ryhmän tunnit: Champion/Elite

 • Maanantai: 18.00 – 19.00
 • Tiistai: 18.00 – 19.00
 • Torstai: 16.00 – 17.00
 • Perjantai.: 16.00 – 17.00
 • Sunnuntai: 11.00 – 14.00

Elite -ryhmän tunnit:

 • Tiistai: 19.00 – 20.00
 • Keskiviikko: 16.00 – 17.00

 

Elite

Elite on 3.tason valmennusryhmä, jossa tavoitteena on kehittyä vahvaksi, tasapainoiseksi ja ammattimaiseksi tanssijaksi. Elite-ryhmän tanssijoiden tulee olla kyvykkäitä toimimaan niin yksilönä kuin ryhmässäkin. Koulutusryhmän tunnit pitävät sisällään jokaiselle henkilökohtaisesti suunnitellun kausiohjelman, johon kuuluu mm. tekniikkaopetusta (disco ja showtanssi), balettia, kehonhuoltoa, kestävyyttä, liikkuvuutta, koreografiatunteja sekä psyykkistä valmennusta. Elite-ryhmän harjoittelu on tavoitteellista ja harjoittelu määrätietoista, tähtäimenä kansalliset ja kansainväliset kilpailut sekä niissä menestyminen. Kommunikointi ja yhteistyö koulun, vanhempien ja tanssikoulun välillä ovat tärkeässä roolissa. Ryhmä harjoittelee yli 14 tuntia viikossa, jonka lisäksi harjoittelevat ahkerasti yksityistunneilla. Elite-tanssija saa valita itselleen haluamansa määrän lisätunteja lukujärjestyksestä kisaryhmätuntien lisäksi.

Eliten tanssijat ovat saavuttaneet lukuisia mitaleja ja titteleitä tanssikoululle ja maallemme, sekä kansallisella, että kansainvälisellä tasolla. Ryhmään voi hakea auditoinnin kautta niin juniori- että aikuis-sarjan tanssijat. Ryhmään voidaan valita myös henkilökohtaisen katselmuksen kautta. Suositusikä 15-20v.