TUNTIKUVAUKSET

"

3-6 -vuotiaiden TANSSITUNNIT

MIXDANCE

Mix Dance tunnit ovat matalan kynnyksen iloa ja energiaa huokuva tanssitunnit, joilla päästään kosketuksiin tanssin alkeisiin, hauskanpitoa unohtamatta. Tunnit ovat nimensä mukaisesti kooste eri tanssityylejä; Tanssiharjoitteet ja koreografiat ottavat viitteitä monista eri tanssin tyylilajeista ja ovat tyyliltään mukaansatempaavan meneviä. Tämä hauskuutta huokuva tunti antaa loistavan ponnistuslaudan tanssin saloihin!

MixDance 3-4v maanantaisin klo 17:15-18:00

MixDance 5-6v maanantaisin klo 17:15-18:00

7-11 -vuotiaiden TANSSITUNNIT

DISCO DANCE

Discotanssi on energinen ja dynaaminen tanssilaji, jossa liikkeiden vauhdikkuus, energisyys ja rytmikkyys ovat avainasemassa. Harrastetunnillamme pääset oppimaan discotanssin perusteita, kuten liikkeiden perustekniikkaa, liikesarjoja ja rytmitystä. Tunti koostuu lämmittelyharjoituksista, tekniikkaosuuksista ja koreografioiden opettelusta. Tämä hauska ja vauhdikas tanssilaji vie takuulla mukanaan! 

Disco Dance 6-8v alkeet torstaisin klo 17:30-18:30

Disco Dance 9-10v alkeet/keskitaso maanantaisin klo 18:00-19:00

SHOW DANCE

Show Dance on oiva valinta hieman taiteellisempaa ja rauhallisempaa tyylisuuntaa kaipaavalle tanssijalle. Show on monipuolinen laji, jonka alalajeiksi kuuluu mm. moderni, nykytanssi ja jazz. Tunneilla opetellaan tanssitekniikkaa mm. lattian poikki harjoittein sekä luodaan tunnelmaltaan ja sisällöltään eri tyylisiä koreografioita, hitaammista vauhdikkaampiin. Tässä lajissa kerätään rohkeutta heittäytyä tarinan ja musiikin vietäväksi! Show Dance on erinomainen ja monipuolinen laji tanssin harrastajalle.

Show Dance 9-11v alkeet/keskitaso tiistaisin klo 18:00-19:00

DANCE

Dance 8-11 -vuotiaiden tunti on nimensä mukaisesti tanssipainoitteinen tunti, jossa tärkeimpänä päämääränä on eri tanssilajeihin tutustuminen mukaansa tempaavien harjoitteiden sekä koreografioiden avulla. Tunnit pitävät sisällään tyylilajeja aina katutanssista show- ja discotanssiin, minkä vuoksi tunti on ollut suosittu etenkin monipuolisuutta ja vauhdikasta menoa kaipaavien tansssijoiden keskuudessa.

Dance 8-11v alkeet/keskitaso tiistaisin klo 17:00-18:00

BREAK DANCE

Breakdance on dynaaminen katutanssilaji, jossa korostuu lattiatasossa tehdyt akrobaattiset elementit, asenne ja kehonhallinta. Nuorille suunnatuilla tunneillamme keskitytään breakdancen perusteiden oppimiseen, kuten kehonhallintaan, tasapainoon, lattiatyöskentelyyn ja lajin muihin perusliikkeisiin. Ammattitason ohjaajamme luo turvallisen ja kannustavan ympäristön heittäytyä katutanssien maailmaan!

BreakDance (avoin) tiistaisin klo 19:00-20:00

STREET DANCE

Street dance sekoittaa katutanssin eri tyylejä.  Street-tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, käydään läpi lajille ominaista tekniikkaa ja joraillaan loppukoreografian tahdissa. Tuntia tähdittää street-dancelle ominaiset katuhenkiset ja menevät biisit.  Street dance on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaiken ikäisille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Tunnille kannattaa varata mukaan sisätiloihin soveltuvat kengät. 

Street Dance 9-11v keskiviikkoisin klo 19:00-20:00

AKROBATIA

Suuren suosion saavuttanut Akrobatia -tunti ovat omistettu vain akrobaattisille liikkeille! Tunti pitää sisällään akrobatialiikkeiden harjoittelua aina kuperkeikoista voltteihin ja pariakrobatiasta ihmispyramiideihin, jokaisen oma taitotaso huomioiden. Tuntien tarkoituksena on kehittää liikkuvuutta ja kehon hallintaa joiden kautta taataan turvallinen harjoittelu. Hyödynnämme oppimisessa erilaisia välineitä, kuten permantoa, airtrack-patjaa sekä paksumpaa volttimattoa. Akrobatialiikkeitä ohjataan kädestä käteen -menetelmällä, jolla taataan jokaisen oppilaan turvallinen ja nousujohteinen kehityskaari.

Akrobatia alkeet keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

Akrobatia edistyneet keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

TIKTOK DANCE

Oletko halukas oppimaan TikTokin kuumimmat tanssitrendit? Tule oppimaan uusimpia Tiktokin tanssitrendejä ja jorailemaan hittibiisien parissa! Tanssitunti koostuu kevyestä alkulämmittelystä ja TikTok -koreografiapätkien opettelusta. Halukkaat pääsevät lisäksi kuvaamaan TikTokkiin tuntien aikana opitut pätkät! 

Tunti on monipuolinen kattaus erilaisia tanssityylejä ja näin ollen kehittää tanssijaa monipuolisesti eri osa-alueilla. Tunti ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta.

Tunti torstaisin klo 17:00-18:00.

YLI 11 -vuotiaiden TANSSITUNNIT

DANCE

Dance 12v+ -tunti on nimensä mukaisesti tanssipainoitteinen tunti, jossa tärkeimpänä päämääränä on eri tanssilajeihin tutustuminen mukaansa tempaavien harjoitteiden sekä koreografioiden avulla. Tunnit pitävät sisällään tyylilajeja aina katutanssista show- ja discotanssiin, minkä vuoksi tunti on ollut suosittu etenkin monipuolisuutta ja vauhdikasta menoa kaipaavien tansssijoiden keskuudessa.

Dance 12v+ tunti keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

DISCO DANCE

Discotanssi on energinen ja dynaaminen tanssilaji, jossa liikkeiden vauhdikkuus, energisyys ja rytmikkyys ovat avainasemassa. Harrastetunnillamme pääset oppimaan discotanssin perusteita, kuten liikkeiden perustekniikkaa, liikesarjoja ja rytmitystä. Tunti koostuu lämmittelyharjoituksista, tekniikkaosuuksista ja koreografioiden opettelusta. Tämä hauska ja vauhdikas tanssilaji vie takuulla mukanaan! 

Disco Dance 11-12v alkeet/keskitaso keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

Disco Dance 13v+ alkeet/keskitaso keskiviikkoisin klo 19:00-20:00

GIRLY STYLE DISCO

Uutuustunti Girly Style Disco on discoon pohjautuva tanssillinen ja menevä tunti, jossa yhdistyy discon sähäkkyys sekä diivamainen olemus jazzin ja shown elementtejä hyödyntäen! Tuntikoreografiat tanssitaan meneviin biiseihin ja koreografiat painottuvat tanssillisiin elementteihin – tällä tunnilla ei siis tarvitse osata hyppiä, pyöriä tai tehdä vaikeita teknisiä liikkeitä. Mikäli discon ja showlajien yhdistäminen siis kiinnostaa, tämä tunti on sinua varten!

Girly Style Disco 12v+ keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

SHOW DANCE

19Show Dance oiva valinta hieman taiteellisempaa ja rauhallisempaa tyylisuuntaa kaipaavalle tanssijalle. Show on monipuolinen laji, jonka alle kuuluu mm. moderni, nykytanssi ja jazz. Tunneilla opetellaan tanssitekniikkaa, lattian poikki harjotteita sekä tehdään paljon erilaisia koreografioita. Koreografiat voivat olla todella erilaisia, hitaampia tai vauhdikkaita musiikkivalinnasta riippuen. Tässä lajissa kerätään rohkeutta heittäytyä tarinan ja musiikin vietäväksi! Show on erinomainen laji aloittelevalle tanssin harrastajalle.

Show 11v+ alkeet/keskitaso tiistaisin klo 18:00-19:00

Show 11v+ edistyneet torstaisin klo 17:30-18:30

LYRICAL & LATTIATEKNIIKKA

Lyrical Dance + Lattiatekniikka -tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien parissa. Lyricalin liikekieli on tyyliltään rauhallista ja pehmeää. Laajan liikekielen pääsee kokemaan pystytason lisäksi myös lattiatasossa. Lattiatekniikan tarkoituksena on rohkaista lattialla liikkumisessa sekä löytää erilaisia pehmeitä sekä sujuvia siirtymiä lattiatason työskentelyyn. Tunti on avoin kaikille ikäryhmille.  Tunti soveltuu alkeis- ja keskitason oppilaille.

Lyrical & Lattiatekniikka (avoin taso) tiistaisin klo 20:00-21:00

DANCE TECHNIQUE

Oikea tanssitekniikka on perusta kaikille tanssilajeille ja vähentää kehon kuormitusta sekä rasitusvammoja. Dance Technique on tunti, joka syventää oikeaoppista tanssiteknistä osaamista ja on ehto etenkin silloin, mikäli haluaa viedä tanssiosaamisen astetta  korkeamalle asteelle. Dance Technique -tunti painottuu oikeaoppisen perustekniikan hiomiseen, johon lukeutuu baletilliset ja kehonhallintaan liittyvät harjoituselementit. Tunteihin sisältyy vahvasti myös hyppy- ja piruettitekniikan hiominen. Monet tanssijat ovatkin huomanneet taitojen menneen huimasti eteenpäin tekniikkatunnin myötä. Tunnin ohjaanan Vilman opetustyyli on oppilaslähtöinen ja jokainen oppilas saa tunnilla myös henkilökohtaista ohjausta oikean tekniikan harjoitteluun. 

Dance Technique maanantaisin klo 18:00-19:00

 

 

COMMERCIAL

Tällä tunnilla jorataan koreografioita suurimpiin hittibiiseihin. Tunneilla haetaan tunnelmaa tunnetuimmista musiikkivideoista ja hyödynnetään eri tanssilajien tekniikkaa ja liiketyylejä, riippuen kulloisestakin teemasta. Usein commecial-tunnit perustuvat street-tyylilajeihin, jolloin tanssitunnit joraillaan tanssimiseen soveltuvat jalkineet jalassa. Tunti sisältää lämmittelyn, lattian poikki harjoitteita sekä eri tyylisuunniltaan vaihtuvia koreografioita. Commercial-tunti pursuaa asennetta, tyyliä ja energiaa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita!

Commercial 12+ ikäryhmän -tunnit löytyvät kahdessa tasoryhmässä:

Alkeet / keskitaso maanantaisin klo 17:00-18:00

Keskitaso / edistyneet keskiviikkoisin klo 19:00 – 20:00

STREET DANCE

Street dance sekoittaa katutanssin eri tyylejä.  Street-tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, käydään läpi lajille ominaista tekniikkaa ja joraillaan loppukoreografian tahdissa. Tuntia tähdittää street dancelle ominaiset katutanssihenkiset ja mukaansatempaavat biisit.  Street dance on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaiken ikäisille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Tunnille kannattaa varata mukaan sisätiloihin soveltuvat kengät. 

Street Dance (avoin) torstaisin klo 19:30 – 20:30

GOT TO DANCE

Got To Dance  on 11+ ikäryhmälle suunnitelty,  menevä ja tanssillinen tunti, jossa on ripaus street-tyyliä, discoa ja commercialia. Tanssin fiilistelyyn ja rentoon meininkiin keskittyvä tunti vie oppilaan eri tanssilajien maailmaan, jossa tunnelmaa nostattavat mukaansatempaavat pop, R’n’ B ja hip hop-musiikkityylin biisit.  Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita!

Got To Dance (avoin) torstaisin klo 18:30-19:30

AKROBATIA

Suuren suosion saavuttanut Akrobatia -tunti ovat omistettu vain akrobaattisille liikkeille! Tunti pitää sisällään akrobatialiikkeiden harjoittelua aina kuperkeikoista voltteihin ja pariakrobatiasta ihmispyramideihin, jokaisen oma taitotaso huomioiden. Tuntien tarkoituksena on kehittää liikkuvuutta ja kehon hallintaa, joiden kautta taataan turvallinen harjoittelu. Hyödynnämme oppimisessa erilaisia välineitä, kuten permantoa, airtrack-patjaa sekä paksumpaa volttimattoa. Akrobatialiikkeitä ohjataan kädestä käteen -menetelmällä, jolla taataan jokaisen oppilaan turvallinen ja nousujohteinen kehityskaari. Alkeistunnilla ei tarvita aikaisempaa akrobatiakokemusta!

Akrobatia alkeet keskiviikkoisin klo 17:00-18:00

Akrobatia edistyneet keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

AIKUISTEN TANSSITUNNIT

JUST DANCE 20V+

Aikuisille suunnattu Just Dance on menevä ja monipuolinen tanssitunti, jossa kaikki tekeminen lähtee ilon kautta. Tunti on nimensä mukaisesti  tanssipainoitteinen ja tuntien tyylilajit vaihtelevat kausittain. Viime kausien tunneilla ollaan jorailtu niin street-genren kuin showtyylilajienkin parissa. Tunnit koostetaan ryhmän oppilaiden tason mukaisesti niin, että jokainen pysyy varmasti menossa mukana. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita!

Just Dance -tunti maanantaisin klo 20:00-21:00

 

Löysitkö juuri sinulle sopivan tanssitunnin? Autamme mielellämme oikean tanssitunnin valinnassa!

Käänny rohkeasti puoleemme sähköpostitse info@sdeturku.fi tai puhelimitse 044 755 4004