Tuntikuvaukset

Disco Dance

DiscoDance-tunneilta ei energiaa puutu! Rytmiä ja rytkettä riittää, josta niin lapset kuin nuoretkin ovat osoittautuneet erityisesti nauttivan. Tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa, kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä, erilaisia käsisarjoja sekä esiintymistä. Näiden lisäksi tunteihin sisältyy koreografillinen osuus, jossa luodaan erilaisilla discotyyleillä toteutettuja koreografioita. Ohjaajat suunnittelevat harjoittelun nousujohteiseksi niin, että kauden aikana lisätään haastetta asteittain ja yksilöllisesti. Discoa opettaa Effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Disco tunnista on tarjolla kaksi eri ikäryhmää sekä kaksi tasoryhmää molemmissa ikäluokissa. Tämän lisäksi on erillisiä Intensiivitunteja jo aiempina kausina tanssineille. Lisäksi 4-6-vuotiaille löytyy myös Minikids-ryhmä (ks. EK-ryhmät)!

Mix Dance

MixDance-tunteja on kolmessa eri ikäluokassa. Nuorimmat tanssijat tanssivat 2-4 vuotiaiden ryhmässä. Lisäksi on kaksi eri ikäryhmää 5-8-vuotiaille suunnattuja iloisia tunteja. Mixdance ovat iloisia tunteja, joissa harjoitellaan tanssin perusteita sekä opetellaan rytmiikkaa, yhdistämällä discodancen- ja show´n lajinominaisia liikkeitä musiikkiin. Tarkoituksena on oppia monipuolisesti tanssin perusteita ja nauttia liikkumisesta ryhmän mukana. Monipuolisilla tunneilla pidetään myös hauskaa erilaisten tanssillisten leikkien pyörteissä. Kauden aikana ryhmälle luodaan oma koreografia vauhdikkaassa meiningissä. Tästä tunnista on tarjolla kolme ikäryhmää. 

Show Dance

ShowDance on erittäin laaja-alainen tanssilaji, jonka parissa moni tanssija on käynnistänyt uransa. Show’n alta löytyy monia eri tyylilajeja, kuten modernia, nykytanssia ja jazzia. Tunnit ovat siis ennen kaikkea monipuolisia ja tarjoaa erinomaisia tanssielämyksiä hieman taiteellisempaa tyyliä kaipaaville.  Tunneilla käydään läpi tanssitekniikkaa, lattian poikki harjoitteita ja tehdään monia erilaisia koreografioita, sekä kerätään rohkeutta heittäytyä tarinan ja musiikin vietäväksi! Erinomainen tunti aloittelevalle ja kehittyneellekin tanssin harrastajalle. Tästä tunnista on tarjolla kaksi eri tasoryhmää, sekä edistyneempien Intensiivi-tunti!

Jam 

JAM – tunnilla jammaillaan ja pidetään hauskaa street-lajien tunnelmissa. Tanssitunneilla keskitytään streetille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen monipuolisin harjoittein, joita hyödynnetään myös tunnin lopussa tehtävissä koreografioissa. Tunnilla on pääpainona oman grooven löytäminen sekä luomaan ennen kaikkea rento ja hauska meininki viimeisimpien hittibiisien parissa! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain tanssista innostunut.  JAM – tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit. Tästä tunnista tarjolla kaksi eri ikäryhmää!

 

Dance

Jo pitkään suosiossa pysynyt DANCE on kaiken tasoisille lapsille sekä nuorille tarkoitettu tanssitunti, jossa tunnit koostuu lukuisista eri tanssityyleistä. Viime kausina käytäviä lajeja on ollut mm. katutanssityylit, showdance ja discodance. Tunti kehittää tanssijaa monipuolisesti siis lajissa kuin lajissa, joten kehittyminen on taattua! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä ketä vain jorailusta innostunut.  Mikäli siis kaipaat monipuolisia tanssillisia elämyksiä, on DANCE-tunti oikea vaihtoehto! Tarjolla kaksi eri ikäryhmää!

Mini Hop

Mini Hop on tanssikoulumme pienemmille tanssijan aluille suunnattu katutanssin alkeistunti. Tunnilla perehdytään katutanssimaailman alkeisiin hauskan leikinomaisin keinoin ja mielikuvia käyttämällä, hauskanpitoa unohtamatta! Tunneilla suositellaan lenkkareita ja vaatetuksen tulee mieluiten olla rentoa ja löysähköä. 

Akrobatia

Tämä tunti on omistettu vain tempuille. Akrobatia- tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobatisia liikkeitä aina kuperkeikoista voltteihin ja pariakrobatiasta ihmispyramideihin. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta sekä kehonhallintaa, jolla taataan akrobatian turvallinen harjoittelu. Tunti on tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Tasoryhmät takaavat jokaiselle omantasoisen ryhmän. Kysy lisää ohjaajiltamme.

Tarzan Akrobatia

Uutuus! Tämä hurjan hauska, tanssikoulumme pienemmille nappuloille suunnattu temppuilu-tunti sopii jokaiselle vauhdikkaampaa menoa kaipaavalle. Tunti kehittää rutkasti koordinaatio- ja heittäytymiskykyä, luoden samalla onnistumisen fiilistä. Tunnilla tehdään erilaisia temppuiluun liittyviä harjoitteita tanssikoulumme välineitä ja turvallisuutta lisääviä mattoja hyödyntäen. Osaavien ohjaajiemme johdolla tunnilta ei takuu varmasti hauskuutta puutu! Tämä tunti on suunnattu 6-8-vuotiaille.

Break Dance (Breikki)

BreakDance on New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, joka on syntynyt 70-luvun alun New Yorkin Bronxissa. Breikin siivittämän syntyi kokonainen hip hop kulttuuri. Breikin erottaa muista tyyleistä asenne, akrobaattiset liikkeet ja erityisesti lattia tasossa tanssiminen. Tunnilla tutustutaan breikin perusliikkeisiin ja harjoitellaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin erilaisia liikesarjoja. Tunnilla hyödynnetään ja kehitetään vahvasti tanssijoiden rytmiikkaa, kehon voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa sekä omaa luovuutta. Ikäsuositus tunnille on 7-13v.

MiniKids

MiniKids ryhmä on kaikkein nuorimpien tanssijoiden aloitteleva kilparyhmä. Ryhmässä harjoitellaan jo ”tavoitteellisesti” ja tähtäin on kilpailutoiminnassa. MiniKids ryhmässä tanssivat 5 – 7 vuotiaat tanssijat. Ryhmä harjoittelee omalla tunnilla kaksi kertaa viikossa. MiniKids tunnilla meno on reipasta. Tunnilla opetellaan monipuolisesti Disco Dance tanssitekniikan alkeita, ryhmätyöskentelyä sekä tietysti pidetään hauskaa. MiniKids ryhmän tanssijat siirtyvät usein ryhmään iltatuntiemme kautta. Otamme kuitenkin uusia oppilaita ryhmään myös iltaryhmien ulkopuolelta. 

Kilparyhmät Star, Champion ja Elite

EK-ryhmät ovat tanssikoulun erikoiskoulutusryhmiä, joissa harjoitellaan useamman kerran viikossa ja astetta tavoitteellisemmin. Kisaryhmille löytyy ryhmäkohtaisesti räätälöidyt lukujärjestykset. Tutustu lisää EK-ryhmät välilehdestä ja ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit!

Dance Mix +25

Tämä hyvänmielen tanssitunti on täynnä ihania rytmejä ja monipuolisisia vartalonliikkeitä. Dance Mix +25 tunnilla harjoitetaan kehon liikkuvuutta, tasapainoa ja kehon hallintaa. Tunti vie sinut mm. ihaniin lattarirytmeihin, tarjoten samalla oikea oppista tanssitekniikkaa osaavan ohjaajamme johdolla! Tämä tunti sopii kaikille – myös niille, jotka kokevat oppivansa hieman hitaammin tai tanssimaailma on vielä täysin kokematon.  Tällä aikuisille suunnatulla tunnilla annetaan aikaa liikkeiden ja sarjojen omaksumiselle, joten aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse! DANCE Mix-tunti tarjoaa tanssillisia elämyksiä, tule mukaan! Tunti on tarkoitettu 25v+ aikuisille.

Freestyle Disco

Freestyledisco-tunneilla meno on super energinen ja tunti onkin osoittautunut monen vauhdin hurmaa rakastavan lemppariksi. Tällä tunnilla harjoitellaan nopeita ja ketteriä freestylediscolle tyypillisiä liikematerioita erilaisilla salin poikki harjoitteilla sekä koreografioilla. Tunnille kuuluvat myös akrobatiset liikkeet, sekä discoa läheisesti muistuttavat räväkät tanssisarjat. Freestyledisco tunneilla myös liikkuvuus kehittyy ja tanssijan fysiikka vahvistuu huomattavasti. Meininki on vauhdikasta ja tuntia rytmittääkin vielä discoakin nopeampi tempo.

Disco Intensiivi

Discon Intensiivi tunneilla harjoitellaan discon lajiominaista tekniikkaa kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä ja monipuolisia käsisarjoja. Tunneilla perehdytään myös Discoon vahvasti linkittyvään dynamiikan vaihteluun ja siihen liittyvien trendien toteuttamiseen. Tuntiin sisältyy lämmittelyosuus, jonka jälkeen harjoitellaan monipuolisesti niin salin poikki kuin keskilattiallakin toteutetuilla sarjoilla ja koreografioilla. Tämä tunti on loistava lisä kaikille discotanssijoille, jotka haluavat kehittää omaa teknillistä osaamistaan. Discoa tarjoaa effellä Suomen kärkinimet, joten näiltä tunneilta saat eväät huippuosaajaksi! Intensiivitunneista on kaksi eri tasoryhmää.